'İZMİR MUTLAKA ELE GEÇİRİLMELİ...'

AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in İzmir hakkında yaptığı açıklamalar tartışmalara neden oldu.

22 Mayıs 2015 Cuma 17:08
'İZMİR MUTLAKA ELE GEÇİRİLMELİ...'

 “CHP’li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafayı çekmek, sabaha kadar eğlenmek”, “Haşhaşilerin başkenti İzmir, neden acaba?” ifadeleri, sosyal medya üzerinde sert tepki çekti.

Genel seçim öncesinde partisinin çalışmalarına destek vermek amacıyla İzmir’e gelen İçten, izlenimlerini Twitter adresinden paylaştı. CHP’li yerel yönetimlerin başarısız olduğunu savunan İçten, İzmirlilerin yaşam tarzına yönelik açıklamaları şu şekilde:

“İzmir’de CHP’ye oy veren kitle, radikal militanvari davranmakta ve kendisi gibi düşünmeyenlere saygı göstermemektedir. Belediye hizmetten ziyade kültürümüze ve değerlerimize aykırı teşkil eden sözde kültürel faaliyetler yapmaktadır. Alttan gelen gençlik, değerlerimize aykırı bir yaşam şekli ile yetişmekte ve kendi aileleri bile bu durumdan şikayetçi. CHP’li İzmirli gençler özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafaya çekmek, sabaha kadar eğlenmek. Genelde İzmir’i ayakta tutan İzmir dışında buraya yerleşmiş Anadolu insanları. İzmir’e yerleşmiş Anadolu insanı hala değerlerimizi ve kültürümüzü korumaya çalışıyorlar kendilerini kutluyorum.”


izmirhakaret

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.05.2015 17:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol