İŞTE YENİ BAŞBAKAN!

AK Parti MYK'da Köşk adayı kesinleşti, imzaların toplanmasına başlandı. İddialara göre; Başbakan'ın ismini bakın kim ilan edecek?

25 Haziran 2014 Çarşamba 10:41
İŞTE YENİ BAŞBAKAN!

 İddialara göre; önceki gece 7 saat süren MYK toplantısında, AK parti'nin Köşk adayı belirlendi.

ŞAHİN AÇIKLAYACAK

Beklenildiği gibi Başbakan'ın ismi üzerinde tam mutabakat sağlandı. Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, 2007'de "Adayımız Abdullah Gül kardeşimdir" diyerek duyuran Erdoğan'ın ismini kamuoyuna açıklama görevi Mehmet Ali Şahin'e verildi.

1 Temmuz'da ATO Kongre Merkezi'ndeki toplantı gövde gösterisine dönecek. MYK'da son anketler de masaya yatırıldı. Sonuçlar, Erdoğan'ın yüzde 53'le ilk turda Köşk'e çıkacağını gösteriyor. Partide cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlanana kadar Başbakanlık ve Genel Başkanlık konusu da konuşulmayacak.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM OLACAK

Öte yandan Sabah yazarı Yavuz Donat, Erdoğan'dan sonra Başbakanlık görevine Binali Yıldırım'ın geleceğini yazdı. Donat'a göre, Başbakan'ın gittiği hemen her yere Binali Yıldırım'ı götürmesinin nedeni de onu Başbakanlık görevine hazırlaması.

PARTİ BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN

Yine Yavuz Donat'ın haberine göre Mehmet Ali Şahin de partinin anahtarına sahip olacak: Yani AK Parti Genel Başkanı Mehmet Ali Şahin olacak.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.06.2014 10:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol