İşte Pelikancıların Planı!

Gelecek Partisi'nin web sitesi üzerinden 'İfşa ediyoruz!' sözleri ile Pelikan yapılanmasına ilişkin şok bir paylaşım yapıldı.

30 Temmuz 2020 Perşembe 07:39
İşte Pelikancıların Planı!

 "HİLAL KAPLAN VE SÜHEYB ÖĞÜT" isimli şahıslar denilen açıklamada yapılanmanın üst düzey kadroları ve son planları ifşa edildi. Gelecek Partisi, resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından, “Pelikan Yapılanması ve Faydasız Çabaları… Her Şeyin Farkındayız” başlıklı bir açıklama yayımlandı. “FETÖ tarzı karanlık ilişkiler ağıyla faaliyet yürüten bir yapı” olarak tanımlanan pelikancılara yönelik, “Gelecek Partisi olarak, demokrasimize, hukuk devletine, toplumsal düzene ve barışa tehlike teşkil eden bu ve benzeri her türlü illegal karanlık yapıları ifşa edip, mücadele edeceğimizi, kamuoyuna saygıyla sunarız” ifadeleri kullanıldı.    

Gelecek Partisi’nin resmi web sitesinden Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün imzasıyla yayımlanan açıklamanın tamamı şu şekilde:

Türkiye’de her kesimin kabul ettiği üzere, siyasete, medyaya, yargıya ve bürokrasiye müdahale eden, kendilerine PELİKAN ismini uygun gören ve illegal bir yapılanma ve fetö tarzı karanlık ilişkiler ağıyla faaliyet yürüten bir yapının aktif varlığı bilinmektedir.  Bu gerçeğe rağmen PELİKAN isimli bir yapının olmadığını söyleyen ve bu iddianın savunuculuğunu yapmayı nedense görev edinmiş HİLAL KAPLAN VE SÜHEYB ÖĞÜT isimli şahısların, Türkiye’de neredeyse her bireyin kabul ettiği bu illegal yapı hakkında söz söyleyip, ifşa eden bazı siyasiler, medya mensupları ve sivil vatandaşlarımız hakkında akla ziyan şikayetleri ile yargıya başvurdukları görülmektedir.  

Söz konusu bu kişiler son olarak, Partimizin Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü SELİM TEMURCİ hakkında da suç duyurusunda bulunarak, “NEDEN PELİKAN” ismini kullanıyorsun gibi anlamsız ve mesnetsiz bir gerekçeyle ifade vermesine sebep olmuşlardır.  Bilinmelidir ki; bu illegal yapının, kendilerini aklamak için başta Cumhurbaşkanı olmak üzere, bazı siyasilerin arkalarına saklanmaları ve her mecrada sanki Cumhurbaşkanı ile bu siyasilerin sözcüleriymiş gibi davranmaları özellikle dikkatimizi çekmektedir. Bu illegal yapının en fazla müdahalesinin demokratik düzene,  Ak partiye, Ak parti içindeki hoşlanmadıkları yöneticilere ve değişmesini istedikleri bakanlara yönelik olduğunu defalarca uyarı mahiyetinde söylemiştik. Yine daha önce belirttiğimiz üzere, PELİKAN ismini ağzına alan herkesin derhal derdest edilmesini isteyerek, bağımsız ve tarafsız yargı mensuplarına da talimat verme cüreti gösterdiklerini de hatırlatırız.  

Bu sebeplerle, başta Cumhurbaşkanı ve Ak Partili siyasiler olmak üzere, demokrasiyi ve hukuk devletini savunan herkesten bu illegal yapıya karşı dikkatli olmalarını ve hukuki tavır almalarını beklemekteyiz. Tüm bunlarla birlikte demokratik teamüllere ve hukuk devleti ilkelerine kast aşamasına gelmiş olan PELİKAN isimli bu illegal yapı ve mensuplarının NE YAPMAK İSTEDİKLERİNİN de farkındayız;  Yargı yoluyla elde etmek istedikleri “böyle bir yapı yoktur” kararı ile kendilerini bekleyen hukuki akıbetten kurtularak; 01.05.2016 tarihinde meşru hükümeti sivil bir darbe yoluyla indirme teşebbüsüyle başlayan ve bugüne kadar yapmış oldukları her türlü hukuksuzluktan sıyrılma gayretindedirler. Gelecek Partisi olarak, demokrasimize, hukuk devletine, toplumsal düzene ve barışa tehlike teşkil eden bu ve benzeri her türlü illegal karanlık yapıları ifşa edip, mücadele edeceğimizi, kamuoyuna saygıyla sunarız.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol