İŞTE 'O' CANİ...

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 20 Eylül Salı günü saat 11.00 sıralarında Başkent'in göbeğinde Kumrular Sokak'ta 3 kişinin öldüğü, 3'ü ağır 34 kişinin yaralandığı bombalı patlamanın zanlısının fotoğraf ve görüntülerini basına dağıttı.

23 Eylül 2011 Cuma 18:28
İŞTE  'O' CANİ...

 Ankara Polisi, Kumrular Sokak'ta çok sayıda aracın yanarak hasar gördüğü, apartmanların camlarının kırılmasına neden olan patlamaya neden olan bombacının görüntülerini dağıttı. Emniyet yetkilileri, bombacının eşgalini 1.75 boyunda, 25-30 yaşlarında, 75 kilo civarında, kumral-esmer, düzgün şiveli, sakin görünümlü olarak belirledi. Bombacının Ankara'da bir alışveriş merkezine girerken kamera görüntüsü ile de belirledi. Bombacının, 13 Eylül 2011 tarihinde satın aldığı otomobilinin Noter'deki işlemlerini yaparken giriş çıkışlarını da ortaya çıkardı.

Bombacının, olayın meydana geldiği gün Kumrular Sokak'ta bir büfeden alışveriş yaparken, bir benzin istasyonundan benzin alırken, otoparka otomobilini bırakırken, Dikmen'de bir alışveriş merkezine girken görüntü ve fotoğraflarını dağıttı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol