İŞTE AKP'Lİ O VEKİL...

TBMM dün tarihinin en kavgalı oturumlarından birini yaşadı..İç güvenlik paketi görüşmeleri sırasında AKP’li milletvekilleri HDP ve CHP’li muhalefet milletvekillerine saldırdı.

18 Şubat 2015 Çarşamba 14:02
İŞTE AKP'Lİ O VEKİL...

  Tokmak ve masaları bile kullanan AKP’lilerin bu saldırısı sonucu tam beş vekil yaralandı. Olayın perde arkası biraz aralanmaya başlayınca da ortaya çok tanıdık bir isim çıktı. AKP milletvekili Oktay Saral. Kavgada yaralanan HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü olmak üzere tüm muhalefet milletvekilleri herkese saldıran ve  kavganın ateşlenmesine neden olan ismin Saral olduğunu belirtti.

VUKUATLARI SAYMAKLA BİTMEZ
Oktay Saral’ın ismi  politikayı yakından takip edenleri hiç şaşırtmadı. TBMM’nin en kavgacı isimlerinden biri olan Saral kısa süre önce  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a yumruk  attı. Saral’a kınama cezası verildi.
BEN OF’LUYUM
Saral yine bir oturum sırasında MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’la sözlü atışmaya girmiş ve  ağır hakaretlerde bulunmuş, konuşmasında da sık sık ‘Ben Of’luyum’ vurgusu yapmıştı.
KİMDİR BU OKTAY SARAL
AKP İstanbul milletvekili Oktay Saral inşaat Mühendisi.  Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Serbest inşaat mühendisliği yaptı. Beş yıl boyunca 1. Amatör Kümede futbol oynadı. 1999 yılında Of Belediye Başkanı seçildi ve bu görevini 2011 yılına kadar sürdürdü. Of Belediyesi Gençlik ve spor Kulübü Başkanlığı, Ofspor Kulübü Başkanlığı, Kızılay Of Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu.  Saral, evli ve 3 çocuk babasıdır.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.02.2015 14:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol