İNANILMAZ BİR GAF YAPTI...

Partisinin Eskişehir mitinginde konuşan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gafını eleştirirken "Evlatlarıma helal lokma yedirmedim" diyerek inanılmaz bir gafa imza attı.

07 Mart 2014 Cuma 15:43
İNANILMAZ BİR GAF YAPTI...

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken farkında olmadan inanılmaz bir gafa imza attı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "helal lokma" eleştirilerine yanıt veren Erdoğan "Sen evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde, haramdan bahsedecek kalitede değilsin" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN GAFINI ELEŞTİRİRKEN...
17 Aralık tarihinde yapılan büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu hakkında konuşurken Başbakan Erdoğan’ı eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu dili sürçünce, Başbakan’ın annesinin de yolsuzluk olaylarına karıştığını söylemişti. Ancak hatasını anında fark eden Kılıçdaroğlu, önce Erdoğan’ın annesine rahmet okuyup sonra da özür dilemişti.  Kılıçdaroğlu,  "Allah rahmet eylesin. Afedersiniz, annesi değil" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan da bugün Eskişehir mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu gafı için çok sert sözler söylüyordu ki kendisi tarihi bir gafa imza attı.

EVLATLARIMA HELAL LOKMA YEDİRMEDİM
Başbakan Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun annesi ile ilgili gafını eleştirirken “Sen benim evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde evlatlarıma da haramdan bahsedecek kalitede evsafta da değilsin” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.03.2014 15:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol