İDDİA DOĞRUYSA BİR ADACIĞI EKSİKTİ!

İnternete yeni sızan ve Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında rüzgar santrali kurmak amacıyla Çanakkale açıklarındaki 4 adanın pazarlığı yapılıyor.

28 Şubat 2014 Cuma 16:29
İDDİA DOĞRUYSA BİR ADACIĞI EKSİKTİ!

 İnternete en son sızan telefon görüşmelerinde Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişi rüzgar santrali kurmak amacıyla Çanakkale açıklarında 4 adet adanın alımı için fiyat hakkında üniversiteden arkadaşı Ahmet Murat Yelkenci vasıtasıyla araştırma yapıyor.

 
Çanakkale açıklarında. Gökçeada ile Bozcaada arasında, Yeniköy Limanı’nın karşısında bulunan 4 adadan büyük olanın 900 dönüm, diğer küçük adaların ise 50 dönüm civarında olduğu ve adaların %45 turizm imarına sahip ve toplam fiyatının 20 milyon dolar civarında olduğu Yelkenci tarafından mesaj yoluyla bildiriliyr.
 
 YİNE O ORTAKLAR
 
Ada konusunda yine Bilal Erdoğan ve Yasin El Kadı’nın gizli ortak olduğu ve 1 milyar dolarlık Etiler Polis Okulu arazasini 460 milyon dolara aldığı iddia edilen Bosphorus360 isimli şirketin de devrede olduğu ses kayıtlarına yansıdı. Kaza yaptığında ambulans yerine Başbakan Erdoğan’ı arayan Üsame Kutup’un da alınacak adalar konusunda ismi anılıyor.
 
Ses kayıtlarında adaların satın alınmasının ardından Urla’da yapıldığı gibi hem turizm imarında hem de yapılaşma imarında değişiklik yapılacağı değerlendiriliyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.02.2014 16:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol