HEM DE ONUR KONUĞU...

Başbakanlık açıkladı...

03 Mart 2015 Salı 01:24
HEM DE ONUR KONUĞU...

 Ünlü Yahudi Kuruluşu CFR’nin 4-7 Mart Tarihlerindeki Toplantısının Onur Konuğu Başbakan Ahmet Davutoğlu olacak.

Dünyanın gizli yapılanmalarının başında gelen CFR’nin New York’ta yapacağı Yıllık Kurumsal Toplantısı’nın onur konuğu Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu olacak. 4-7 Mart tarihleri arasında New York’ta BM’nin ‘Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi’ programına katılacak olan Davutoğlu’nun CFR’nin toplantısına ‘onur konuğu’ olarak çağrılması manidar bulundu…

“ONUR KONUĞU” OLARAK KATILACAK!

CFR üyelerini AKP Genel Merkezi’nde 2013 yılında Başbakan olarak ağırlayan Erdoğan, geçen Eylül ayında da Cumhurbaşkanı sıfatıyla CFR’nin New York’taki toplantısına katılmıştı. Erdoğan’dan sonra bu sefer de Davutoğlu Siyonist lobi CFR’nin toplantısında. Ancak Davutoğlu, Erdoğan’dan farklı olarak CFR’nin Yıllık Kurumsal Toplantısı’na ‘onur konuğu’ olarak katılacak!

 
Portekiz ve ABD’deki temasları için yola çıkan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun New York’taki programı dikkat çekti. Portekiz’de Salı ve Çarşamba günü Türkiye-Portekiz Hükümetlerarası Zirvesi Birinci Toplantısı’na katılacak olan Davutoğlu ABD’de ise New York kentinde finans çevrelerinin yanı sıra dünyanın en karanlık yapılanmalarının başında gelen ve Siyonist lobi olarak bilinen Dış İlişkiler Konseyi (Councel of Foreign Relations) yani CFR’nin yıllık toplantısına katılacak.


BAŞBAKANLIK AÇIKLADI

Dün Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada Davutoğlu’nun Portekiz ve ABD seyahatine ilişkin detaylar bir bir ortaya çıktı. Davutoğlu’nun 2-3 Mart tarihleri arasında Portekiz ve 4-7 Mart tarihleri arasında da New York’ta yapacağı çalışma ziyaretlerine ilişkin bilgilerin paylaşıldığı açıklamadaki CFR ayrıntısı görenleri şaşırttı. ABD’nin New York eyaletine yapacağı ziyarette birçok finans kuruluşunun programına katılacak olan Davutoğlu’nun CFR’nin de Yıllık Kurumsal Toplantısına ‘onur konuğu’ olarak katılacağı da Başbakanlık’ın açıklamasının detayında yer aldı.

 

DAVUTOĞLU, TOPLANTIYA İLK KEZ KATILACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘Başbakan’ sıfatı ile ABD’ye yapacağı bu ziyareti ilk olacak. Dışişleri Bakanı olduğu dönemde sıkça ABD ziyaretleri yapan Davutoğlu daha önce Siyonist lobinin düşünce kuruluşu olan CFR’nin toplantıların çağrılmamıştı. Başbakan olduktan sonra CFR’nin toplantısına hem de onur konuğu olarak Davutoğlu’nun çağrılması dikkat çekiyor. Bu toplantı ile Davutoğlu ilk defa CFR’nin bir toplantısına katılmış olacak. Davutoğlu programa katılmasının yanı sıra bir de konuşma yapacağı kaydedildi. Son dönemde sözde çıkışları ile dikkat çeken Davutolğu’nun CFR’de nasıl bir konuşma yapacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Davutoğlu’nun CFR ile ilk teması ise 2011 yılında Ankara’da gerçekleşti. Aynı yılın Kasım ayında Türkiye’ye bir dizi temas için gelen CFR heyetinden Ortadoğu Görev  Gücü eşbaşkanları Madeliene Albright ve Stephen Hadley, Bakan Davutoğlu tarafından kabul edilmişti.

 

ERDOĞAN, HEM KABUL ETMİŞ, HEM DE TOPLANTILARINDA KONUŞMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da daha önce ABD’nin dış politikasını belirleyen Siyonist lobi olarak bilinen CFR’nin toplantısına katılmıştı. Küresel İklim Zirvesi için 2014 yılının Eylül ayında New York’a giden Erdoğan CFR’nin kapalı oturumuna katılmış orada bir de konuşma yapmıştı. Toplantının açılışını yapan CFR Başkanı Richard Haass, Erdoğan’ı ‘Türkiye tarihinde Atatürk’ten sonraki en önemli siyasetçi’ diye tanıtmıştı.  Erdoğan Cumhurbaşkanı olmadan önce de CFR ile sıkı ilişkiler içindeydi. 2013 yılının Nisan ayında da Erdoğan CFR heyetini Türkiye’de AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etmiş yaklaşık 1,5 saat CFR heyetiyle görüşmüştü.

SİYONİST POLİTİKALARA YÖN VEREN MERKEZ; CFR

ABD’in dış politikasının yanı sıra dünyadaki siyasi gelişmeleri belirleyen gizli yapılanma olarak bilinen Dış İlişkiler Konseyi (CFR) Siyonist lobinin de en üst düzey kuruluşu olarak görülüyor. ABD Başkanlarının yanı sıra dünyanın kanını emen emperyalist zengin aile üyelerini barındıran CFR’de akademisyenler, medya mensupları ve üst düzey yöneticiler yer alıyor. ABD’nin New York eyaletinde merkezi bulunan CFR’nin temel amacı ise dünya egemenliği. Her yıl dünyanın pek çok ülkesinde liderleri ağırlayan CFR o ülkelere yönelik politikalar ve stratejiler belirliyor. Geçen yıl açılımlar yapan CFR Türkiye’de de  Global İlişkiler Forumu (GİF) adıyla bir şube açmıştı.

Gizli Dünya Devleti Kitabından

CFR nedir?

Dünya politikasını kendi kontrolleri altında tutmak amacıyla Walter Lippman önderliğinde kurulmuştur. Başkanlığını Yahudi milyarder David Rockefeller yapmaktadır. 37 daimi üyesinin 10 tanesi Yahudi, diğerleri ise yüksek dereceli masondur. İlk başkanlığını Amerikalı senatör Yahudi Rudy Boschwitz yapmıştır. Washington’daki Dışişleri Bakanlığı göstermelik bir kurumdur. Amerika’nın gerçek “Dışişleri Bakanlığı” CFR’dir. NATO’nun kurulmasına CFR toplantılarında karar verilmiştir. (Ahmet Açıkay / Milli Gazete)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.03.2015 01:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol