HATAY'DAN BİR YILDIZ GEÇTİ...

ABD'li ünlü aktris Angelina Jolie, karayoluyla Hatay'ın Altınözü İlçesi'ndeki çadır kentte ziyaret etti.

18 Haziran 2011 Cumartesi 12:32
HATAY'DAN BİR YILDIZ GEÇTİ...

 Çadırkentte kentte yaklaşık 2.5 saat kalan Angelina Jolie, bu süre içinde çocuklara beraberinde getirdiği oyuncakları dağıttı, ilgilendiği bazı çocuklara da yemek yedirdi. 

Suriyelilerin sorunlarını ve isteklerini dinleyen ünlü yıldız, Çocuklara tek tek kola da dağıtan Jolie'ye meyve ve tatlı ikram edildi. Çadır kentteki ibadethaneyi de gezen ünlü yıldız, Türkiye'den ayrılmak üzere Hatay Havaalanı'na gitti. Çıkışta kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara el sallayan Jolie'yi ziyaret sırasında 320 polis görev yaptı. 

Bu arada Jolie, için çadırkente yakın bir noktadaki eski Tekel binasına asılan afişin altındaki 7 yıl önceden kalan 'Cumhuriyet'in 80. Yılı' tabelası eleştiri konusu oldu. Gazeteciler, kameralarını ve fotoğraf makinalarını Angelia Jolie için hazırlanan Türkçe ve İngilizce yazılı pankartı görüntülerken, eski tabelada görüntülere girdi. Eski tabelanın dikkat çekmemesi nedeniyle Cumhuriyetin kaçıncı yılında olduğu tam olarak yansıtılamamış oldu. 

YAYLADAĞI'NDAKİ SURİYELİLERDE HAYAL KIRIKLIĞI

Öte yandan Suriyelilerin yerleştirildiği en önemli merkez haline gelen Yayladağı'ndaki çadır kentte kalan Suriyeliler ise, ilk önce buraya geleceği belirtilen ünlü yıldızı göremeyince hayal kırıklığına uğradı. Ünlü yıldızın ziyareti için Arapça pankartlar hazırlayan Suriyeliler, son anda ziyaretin Yayladağı yerine Altınözü'ne yapılmasına üzüldüklerini söyledi.

Angelina Jolie, saat 15.30'da geldiği Hatay'da Suriyeli mültecileri ziyaret ettikten sonra saat 20.30'da geldiği özel uçakla, Türkiye'den ayrıldı. Ünlü yıldızın Türkiye ziyareti yaklaşık 5 saat sürdü.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol