'HALK OLAYLARIN FARKINDA DEĞİL...'

Efsane komutan Osman Pamukoğlu, "30 yıldır sözü duyuyoruz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Oysa o çocuklar hayatlarından koparıldı" dedi.

07 Ağustos 2015 Cuma 23:11
'HALK OLAYLARIN FARKINDA DEĞİL...'
Halk TV'de canlı yayında konuşan Osman Paşa, yaşananlardan Türk milletinin yeteri kadar hoşnutsuz olmadığını öne sürdü. İşte Osman Paşa'nın o sözleri: " Henüz halk yeteri kadar hoşnutsuz değil. Hoşnutsuz olsa tepki verir. Demokrasilerde tepkilerin sınırı yoktur. Sokaklar, caddeler, evler, mumlar, fenerler var. Halk henüz bakıyor. Maalesef herkesin üzerinde ölü toprağı var. Şehitler ölmez, vatan bölünmez deniyor 30 yıldır. Oysa o çocuklar hayattan atılmışlardır. Halk henüz olanların farkında değildir. Olaylar halkı da tepki göstermeye doğru bağıra bağıra geliyor. Bölge halkı, PKK'nın hakimiyetini ve gücünü kabul etti. Bu yüzden oylarını da ona göre kullanıyor. Son dört yılda olanların neticesi olarak şunu söyleyebiliriz; Bölge halkının %80'i PKK'yı destekliyor. İsterseniz siyasi olarak bakın, isterseniz lojistik olarak bakın, isterseniz istihbarat olarak bakın.. PKK neden çekilmemişmiş. PKK hiçbir zaman çekilmedi,amacını elde edene kadar çekilmeyecek de.PKK kurulduğu günden bu yana, verilen taviler yüzünden siyasi amaçlarına en yakın konumda."

Osman Paşa, 'PKK sizi tükürüğüyle boğar' diyen HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan için de ağır konuştu: " Babasını ve amcasını tanırım. PKK'ya bizden daha fazla saldırıyorlardı. Onun aşireti en çok çarpışan aşirettir ve babası çok muhterem bir adamdır. Hem babası hem de amcasının kemikleri sızlıyordur. Orada Yüksekova, Şemdinli, Hakkari, Çukurca'da devlet egemenliğinizi yeniden elde edin bu lafın bin katını PKK için söyleyecektir bu kişi."



yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.08.2015 10:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol