'GÜNÜ GELİNCE AÇIKLAMA YAPACAĞIM'

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Mustafa Sarıgül hakkında açıklama yaptığı iddialarını yalanladı.

24 Ekim 2013 Perşembe 13:31
'GÜNÜ GELİNCE AÇIKLAMA YAPACAĞIM'

 CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi konuşulan Mustafa Sarıgül hakkında açıklama yaptığı iddialarını yalanladı.

Baykal yaptığı yazılı açıklamada, “Bugün görsel ve yazılı bazı yayın organlarında benim, İstanbul Büyükşehir belediye başkan aday tartışmaları içinde adı geçen bir kişi ile ilgili bir açıklama yaptığım iddiası yer almıştır. Bu iddia doğru değildir. Bu konuda herhangi bir açıklama yapmış değilim. Haberin sahibi olan ajansın herhangi bir temsilcisi ile de bir araya gelmedim” dedi. Haber içinde kullanılmış olan bazı ifadelerin kendisine ait olamayacağını da belirten Baykal, “O nedenle bu yakıştırma bir haberdir” dedi.

“KENDİ ÜSLUBUMLA AÇIKLAMAMI YAPARIM”
Baykal, açıklamasında “Bu konuda henüz bir açıklama yapmamış olmam elbette bu konuda bir düşüncem olmadığı anlamına gelmez. Günü geldiği zaman elbette kendi üslubumla gerekli açıklamayı yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” değerlendirmesinde de bulundu. (ANKA)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.10.2013 13:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol