GÜLEN'İN 'KOBANİ' İSYANI...

Fethullah Gülen, Gülen cemaatinin son olaylarla irtibatlandırılmaya çalışılmasının büyük bir iftira olduğunu söyledi.

12 Ekim 2014 Pazar 22:16
GÜLEN'İN 'KOBANİ' İSYANI...

 erkul.org'da, '424. Nağme: Paralel Paranoyasının Zavallıları ve Hizmet Erlerinin Yol Haritası' başlığıyla yayımlanan son sohbetinde Fethullah Gülen, önemli mesajlar verdi.

 
YA PARANOYA YA KARALAMA AMAÇLI SÖZLER BUNLAR
 
Kobani'yi bahane ederek ülkeyi savaş alanına çevirenler ile Camia'nın irtibatlı gösterilmeye çalışılmasının karalama amaçlı olduğunun altını çizdi.
 
Senelerdir hiçbir şiddete, anarşiye ve sokak hadisesine “evet” demediği herkesçe bilinen, dahası karıncanın hayat hakkını dahi muazzez görüp gözetmiş bulunduğu takdirle yâd edilen insanlara iftira atıldığını belirtti.
 
DİKKATE ALMAYA DEĞMEZ
 
Bu tür söylemlerin, ya paranoya kaynaklı ya da karalamaya matuf bu iddiaların dikkate değmeyecek, hatta akl-ı selim tarafından çok komik bulunacak ölçüde bayağı sözlerden ibaret sayıldığını vurguladı
 
BU TÜR HEZEYANLARLA MEŞGUL OLMAYIN
 
Gülen, hakka adanmış ruhların, o türlü hezeyanlarla meşgul olmamaları lazım geldiğini; kendi vazife ve sorumluluklarına yoğunlaşmaları, birleri bin etmeye çalışmaları, bu cümleden olarak, Zaman ve Bugün Gazeteleri ile Samanyolu, Irmak TV, Mehtap ve İpek Medya Grubu televizyonları gibi hakikatin sesi soluğu olmaya gayret gösteren medya organlarını desteklemeleri gerektiğini dile getirdi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.10.2014 22:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol