GÜÇBİRLİĞİ BOSTANLI SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhuriyet Güçbirliği İzmir’de büyümeye devam ediyor.

25 Nisan 2011 Pazartesi 22:38
GÜÇBİRLİĞİ BOSTANLI SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

 

24 Nisan 2011 Pazar günü, Cumhuriyet Güçbirliği İzmir Heyeti, “Sözde Ermeni Soykırımı”na karşı Talat Paşa Komitesi ile birlikte gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Bostanlı semtinde “Doğu Perinçek Seçim Bürosu”nu açtı. Halkın ilgisinin yoğun olduğu açılışta ilk konuşmayı Emekli Albay Necat Aktaş yaptı. Aktaş şunları söyledi: ” Açılışını yaptığımız büronun kahramanı, Türkiye’nin simge ismi Doğu Perinçek’tir. Türkiye’nin başarısı Doğu Perinçek’in ellerindedir. Türk askerleri Silivri’de tutsaktır; tek yol Cumhuriyet Güçbirliği’dir.”

Aktaş’ın ardından konuşan CKD Karşıyaka Başkanı Tülin Dörtgel, herkesi Doğu Perinçek gönüllüsü olmaya ve Perinçek’e oy vermeye davet ettikten sonra sözlerine şöyle devam etti:” Bu kahramanı milletvekili yapmak bizim için en büyük şereftir. Bir Doğu Perinçek 550 milletvekiline bedeldir.”

Açılışın dikkat çekici isimlerinden biri de Fuat Ermiş’ti. Ermiş, 1973-1976 yılları arasında MHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış biri.Ermiş konuşmasında şu vurguda bulundu: “ Perinçek’e destek Türkiye’nin geleceğine yapılan bir destektir. Türkiye’nin mücadelesi için Doğu Perinçek’i destekliyorum” Açılışın ardından Bostanlı’da onlarca insan Doğu Perinçek gönüllüsü olmak için kuyruk oluşturdu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol