“GİDİYORUM AMA 100 VEKİLLE GELECEĞİM“

TRT önünde açıklama yapan CHP’li milletvekilleri, yarınki gensoru görüşmelerinin Meclis TV’den yayınlanmasını istedi. CHP'li Muharrem İnce, " Gidiyorum ama 100 kişiyle geleeğim." dedi.

24 Kasım 2011 Perşembe 15:48
“GİDİYORUM AMA 100 VEKİLLE GELECEĞİM“

 CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ve beraberindeki 13 milletvekili TRT Genel Müdürlüğü yerleşkesi girişinde basın açıklaması yaparak, yayın politikalarını eleştirdi.


CHP milletvekillerinin yüzde 10'uyla TRT'ye taraflı yayın anlayışından dolayı uyarmaya geldiklerini belirten İnce, bir sonrakinde 100 milletvekiliyle birlikte gelerek yerleşke içine gireceklerini söyledi.

Muharrem İnce, şunları kaydetti:

''TRT'ye bir başka uyarımız da yarın ile ilgili. Yarın TBMM'de gensoru görüşülecek. TRT-3 yayınları Salı, Çarşamba, Perşembe saat 19.00'dan sonra kesiliyor. Onun hesabını da soracağız. Yarın gensoruyu yayınla diyoruz. TRT Genel Müdürü'nü, Meclis Başkanı'nı da uyarıyoruz. Halktan gizlemeyin, korkmayın, kaçmayın, ekranların başına gelin, TRT'yi açın, halkın sesi çıksın, muhalefetin sesini kesmeyin, Meclis televizyonlarının yayınlarını engellemeyin diyoruz.'' 





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yusuf Günal 2011-11-24 16:35:18

Niye korkuyorlar ki.
İLERİ DEMOKRAT korkar mı?