'Genelkurmay Başkanlarından Bile Güçlülermiş...'

FETÖ’nün medya yapılanması davasında Mehmet Altan’ın beraati, tutuklu sanıklar Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın ise tahliyeleri tepkilere neden oldu.

04 Kasım 2019 Pazartesi 21:30

 Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının savunucuları Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak’ın yargılandığı FETÖ’nün medya yapılanmasına ilişkin görülen davada karar çıktı.

Mehmet Altan hakkında beraat kararı veren mahkeme tutuklu sanıklar Ahmet Altan ve nazlı Ilıcak hakkında da tahliye kararı verdi.Söz konusu karar tartışmaları da beraberinde getirdi.

Kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’ye yapacağı ziyaret öncesi çıkmasına dikkat çeken İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Ben bu kararı ABD seyahati öncesi anlamlı buluyorum. Sorun ne biliyor musunuz? Türkiye'de bunlar genelkurmay başkanlarından güçlülermiş” değerlendirmesinde bulundu.

Karar tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelibi, kumpasın hayatlarına mal olduğu isimleri hatırlatarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan tahliye olmuş...

BİR SÜRE CEZAEVİNDE YATTILAR.

Sebep oldukları... Ali Tatar, Kuddusi Okkır, Türkan Saylan, Cem Çakmak, Soner Polat, Kaşif Kozinoğlu, Emcet Olcaytu, Murat Özenalp TOPRAK ALTINDA YATMAYA DEVAM EDİYOR!” ifadelerini kullandı. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.11.2019 21:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol