FRİKİK ONA AİTMİŞ...

Tayyip Erdoğan’ın, 'Alo Fatih'i arayarak “Frikik var” dediği resmin, ABD’li ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow’a ait olduğu görüldü.

18 Eylül 2014 Perşembe 11:31
FRİKİK ONA AİTMİŞ...

 Tayyip Erdoğan’ın, Habertürk’teki bir kadın fotoğrafı için Fatih Saraç'ı arayıp fırçaladığı dün ortaya çıkmıştı. Gazetenin o günkü sayısına bakıldığında, Erdoğan’ın “Frikik var” diye “fazla açık” bulduğu resmin ABD’li ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow’un giydiği, “yandan göğüs dekolteli beyaz mini kıyafet” olduğu görüldü. 

HEM TELEVİZYONDA HEM GAZETEDE FİRİKİK FIRÇASI
Erdoğan, görüşmede, Habertürk TV’deki sabah programını da, “Orada bir bayan vardı felaket” diye eleştiriyor. Erdoğan’ın “felaket” dediği kişinin, o dönemde sabah kuşağında spor programı sunan Elif Özkul olduğu tahmin ediliyor. Erdoğan, daha sonra Habertürk gazetesinin o günkü birinci sayfasındaki bir resmi de, “Frikik vardı orada bilmiyorum o frikik…” diye beğenmediğini bildiriyor. Fatih Saraç, resmi, “Az frikik olmazsa” diye savunmaya kalkınca, Erdoğan’dan, “Yok canım, nerede az kısmında yapma Fatih… Sen ona az diyorsan yandık biz” diye fırça yiyor. Gazetenin o günkü sayısına bakıldığında, Erdoğan’ın “Frikik var” diye “fazla açık” bulduğu resmin ise ABD’li ünlü oyunca Gwyneth Paltrow’un giydiği, “yandan göğüs dekolteli beyaz mini kıyafet” olduğu görülüyor.

Erdoğan ile Saraç arasında geçen konuşmanın ilgili bölümü şöyle:

R.T.E: Bugünün gazetesinin de ön sayfası gayet hoştu yani frikik vardı orada bilmiyorum o frikik…

M.F.S: Az frikik olmazsa yani az frikik olmazsa.

R.T.E: Yok canım nereden az kısmında yapma Fatih.

M.F.S: İnşallah toparlarız biz orda vallahi yani şimdi mesela Erhan’ı aldım.

R.T.E: Sen ona az diyorsan yandık biz.


GWYNETH PALTROW KİMDİR?
“Aşık Shakespeare” filmindeki rolü ile Oscar kazanan oyuncu Gwyneth Paltrow, sinema dünyasının en zarif aktrislerinden biri olarak tanınıyor. Son olarak “Demir Adam” filminde rol alan Paltrow, düzgün hayat tarzı, mükemmel aile tablosu ve zarif tavırlarıyla öne çıkıyor. Yapımcı - yönetmen Bruce Paltrow ve oyuncu Blythe Danner'in kızı olan Gwyneth Paltrow kendisi gibi oyuncu olan Katherine Moennig'in kuzenidir. New York'taki Spence School'un ardından bir dönem University of California at Santa Barbara'ya devam etti ardından okulu bıraktı. Yahudi asıllı olan Gwyneth Paltrow, 1991 yılında Shout isimli filmle oyunculuk kariyerine başladı. Aynı yıl Steven Spielberg’in, Kanca adlı filminde Genç Wendy’yi canlandırdı ve ismini duyurmaya başladı. Dennis Quaid, Meg Ryan ve James Caan ile birlikte oynadığı Flesh and Bone (1993) adlı filmle yıldızı parlayan Paltrow, daha sonra Malice (1993), Jefferson in Paris, Yedi (1995) ve Emma’da (1996) rol aldı. 1998 yılında Aşık Shakespeare’deki rolüyle, "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Altın Küre ve Oscar ödüllerini kazandı. 23 yıllık sinema hayatında birçok yapımda yer alan Gwyneth Paltrow'un oynadığı filmler ise şöyle; Shout, Hook (Kanca), Deadly Relations, Flesh and Bone, Malice, Mrs. Parker and the Vicious Circle, Higher Learning, Jefferson in Paris, Se7en, Moonlight and Valentino, Hard Eight, The Pallbearer, Emma, Out of the Past, Sliding Doors, Büyük Umutlar, Hush, A Perfect Murder, Shakespeare in Love, The Talented Mr. Ripley, The Intern, Duets, Bounce, The Anniversary Party, The Royal Tenenbaums, Shallow Hal, Searching for Debra Winger, Austin Powers in Goldmember, Possession, View from the Top, Sylvia, Sky Captain and the World of Tomorrow, Proof, Infamous, Love and Other Disasters, Running with Scissors, The Good Night, Iron Man, Two Lovers, Spain... on the Road Again, King Lear, Iron Man 2, The Avengers, Iron Man 3...

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.09.2014 11:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol