'FETÖ'nün Merkezi AKP'dir, Siyasi Ayağı da Orada'

FETÖ’yü büyütüp besleyenin AKP iktidarı olduğunu söyleyen CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, “FETÖ’nün siyasi ayağı AKP’nin içerisinde” dedi.

26 Aralık 2018 Çarşamba 00:25

AKP kurucularından olan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, TV5 ekranlarında yayınlanan ‘Gizli Dosya’ programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hamza Yardımcıoğlu’nun sunduğu ‘Gizli Dosya’ programına katılan Abdüllatif Şener, FETÖ’nün siyasi ayağının AKP’nin içinde olduğunu söyledi.

FETÖ’yü büyütüp besleyenin AKP iktidarı olduğunu kaydeden Şener, şu ifadeleri kullandı:
BU FETÖ ile iş birliği yapan sensin. Onu büyütüp besleyen sensin. Onu devlete köklü bir şekilde yerleştiren sensin. 15 Temmuz darbesine kalkışan generallerin hemen hemen tamamını atayan sensin. Bankasının açılışını yapan sensin. Okullarına ve bankasına yasal izinler veren sensin. FETÖ’nün medyası 2014’teki yerel seçimler öncesine kadar sürekli AKP’yi destekledi. AKP’li milletvekillerinin boy boy Pensilvanya’da fotoğrafları çıkıyor. FETÖ’nün okulları referans olarak görüldü AKP tarafından. Yani tüm toplumu oraya yönlendirmişsin insanlar da iktidardan nasiplenmek için oraya doğru yönelmişler. Şimdi sen kendi içindekilere dokunmuyorsun.


“KENDİ İÇERİSİNDEKİLERİ DEŞİFRE ETSE SİYASETEN YIPRANACAKLAR”
CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, FETÖ’nün siyasi ayağı konusuna dair de dikkat çekici sözler sarf etti. Abdüllatif Şener, konuya ilişkin olarak, “FETÖ’nün siyasi ayağı AKP’nin içerisinde” ifadelerini kullandı.

Abdüllatif Şener'in konuya dair sözleri şu şekilde:
FETÖ’nün siyasi ayağı AKP’nin içerisinde. Kendi içinde olduğu için siyasi ayağın ortaya çıkmasıyla uğraşmıyorlar. Kendi içindeki FETÖ’cüleri ayıklamaya kalktığı takdirde vatandaş diyecek ki ‘FETÖ’nün merkezi burasıymış’. Kendi içerisindekileri deşifre etse siyaseten yıpranacaklar. Bunu önlemek için kendi içerisindekileri ortaya çıkarmıyor. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.12.2018 17:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol