' FETÖ-METÖ Diyerek...'

Gazeteci ve sunucu Nevşin Mengü, AKP'nin itirazları neticesinde yeniden yapılan sayımlara ve CHP'nin tuttuğu nöbetlere ilişkin yorumda bulundu.

05 Nisan 2019 Cuma 14:15
' FETÖ-METÖ Diyerek...'

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını kabullenemeyen AKP oyların yeniden sayılması için harekete geçti.CHP'nin özellikle İstanbul'da seferberlik ilan ettiği ve oy çuvallarının başında nöbete geçmelerine ilişkin Nevşin Mengü'den de paylaşım geldi.Twitter hesabından paylaşım yapan Nevşin Mengü, "İktidarın hedefi, muhalefeti yormak bıktırmak sonra da fetö metö diyerek istanbul belediye başkanlığına tabiri caizse çökmek" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.04.2019 10:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
melike al 2019-04-06 11:30:02

bende aynen öyle düşünüyorum önceki seçimlerde chp hep itiraz etti ve hiç bir şekilde yeniden sayıma gidilmedi üstelikte erdoğana yapılan itirazlara karşılık başkanın cevabı atı alan üsküdarı geçti olmuştu.oysaki bir başkan bu konuda daha dikkatli cevap verip sayılsın demeliydi.kendilerine şahin başkasına kahin olan partiye güven kalmadı bu yüzden daha sıkı tutuldu bu seçim deki oy pusulaları. hakıslarmı. yarın başkan chplilere ödenek çıkartmayacak kayuum atamaya kalkacak bildik şeyler yani. bekliyoruz göreceğiz.