'Erdoğan'ın Bir Sözüne Bakıyoruz, Haddinizi Bilin'

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Ahlak dersi verdi" dediği AKP'li Yusuf Özoğul, ekonomik krize karşı eylem yapan yurttaşları hedef aldı.

24 Kasım 2021 Çarşamba 12:58
'Erdoğan'ın Bir Sözüne Bakıyoruz, Haddinizi Bilin'

AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Danışmanı Yusuf Özoğul, 'hükümet istifa' talebiyle sokağa çıkan yurttaşları hedef aldı.

Dün, Türkiye tarihinin en büyük döviz krizlerinden birinin yaşanmasının ardından yurttaşlar ve öğrenciler Türkiye'nin çeşitli noktalarında ekonomik krize karşı sokağa çıktı. 'Hükümet istifa' talebiyle sokağa çıkan yurttaşlara tehditlerden biri de AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Danışmanı Yusuf Özoğul'dan geldi.

'SOKAKLARIN DOLMASI ERDOĞAN'IN BİR KELİMESİNE BAKAR'

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda iktidara destek için açılan "#RecepTayyipErdoğan" ve "#DevletiminYanindayim" etiketlerini kullanan Özoğul, "Sokağa dökülen hadsizlere 15 Temmuz’u hatırlatırım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın bir kelimesine bakar sokakların dolması haddinizi bilin" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN ÖZOĞUL'A ÖVGÜ

Özoğul, 2019 yerel seçimleri öncesi Pendik’te AKP broşürü dağıtırken kendisine tepki gösteren bir kişiye karşı tavrıyla AKP'den 'takdir' toplamış ve AKP Genel Merkez Gençlik Kolları’nda görevlendirilmişti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Özoğul için “Şimdi bir şey var, o partisinin, mensubu olduğu partinin bir defa broşürünü dağıtıyor. Bu bizim gençlik yıllarında yaptığımız şey. Ben tabii Yusuf’u bu sebepten gerçekten şahsım, partim, milletim adına kutluyorum. Demek ki lise mezunu da olarak bizim böyle gençlerimiz var ve Yusuf’un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir” demişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.11.2021 13:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol