Erdoğan'dan, Kızılcahamam'da 2 Kritik Talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kurmaylarına muhalefetin erken seçim ve seçim güvenliği tartışmalarına ilişkin çalışma yürütmeleri talimatını verdiği ortaya çıktı.

06 Haziran 2022 Pazartesi 15:44
Erdoğan'dan, Kızılcahamam'da 2 Kritik Talimat

Buna göre AK Parti, "Seçimler zamanında olacak" kampanyası yürütecek ve seçim güvenliği tartışmalarını sona erdirmek için çalışacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 3- 5 Haziran tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dün sona erdi.

FAHİŞ KİRA ARTIŞLARIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Kamp çerçevesinde ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye'nin gündemindeki önemli konular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında karara bağlanırken, fahiş kira artışlarının önlenmesine yönelik çalışmalar da ele alındı.

ERKEN SEÇİM VE SEÇİM GÜVENLİĞİ TARTIŞMALARI İÇİN TALİMAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampta muhalefetin erken seçim çağrıları ve seçim güvenliği tartışmalarına de ilişkin kampanya başlatması talimatı verdiği de öğrenildi. Erdoğan, vekillere altılı masanın erken seçim olacak iddialarına karşı illerinizde seçimin zamanında olacağını anlatın talimatı verdiği bilgisi edinildi.

SEÇİM SONUÇLARINDA HATA VE USULSÜZLÜK OLAMAYACAK

Seçim güvenliği konusunda kaygı duyan vatandaşların ikna edilmesi için çalışılması gerektiğine de dikkat çeken Erdoğan AK Parti'nin seçim güvenliği konusunda titiz davrandığının vatandaşlara aktarılmasını da istediği öğrenildi. Erdoğan, bu örnekle seçim sonuçlarında hata ve usulsüzlük olamayacağının net bir dille ifade edilmesi talimatını da verdi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.06.2022 15:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol