ERDOĞAN'IN EN BÜYÜK KORKUSU...

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan 330 öğretmene verilen okçuluk eğitiminde konuştu.

06 Ocak 2018 Cumartesi 23:32
ERDOĞAN'IN EN BÜYÜK KORKUSU...

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, 'Müzik, resim, spor, beden eğitimi dersleri geri planda kalıyor. Girdiğimiz sarmal bizi hemen hemen beden eğitiminin kaldırılmasına kadar götürecek diye korkuyorum' dedi.

Okçular Vakfı, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği proje kapsamında 39 ilçedeki 162 okulda görev yapan 330 öğretmene okçuluk eğitimi verdi.

Milli Eğitim Bakan Yılmaz yaptığı konuşmada, "Proje kapsamında belirlenen 117 okulumuzda 24 kişilik takımlar oluşturularak toplam 2 bin 808 öğrencimizin okçuluk sporuna kazandırılması hedeflenmektedir" şeklinde konuştu.

'KORKUYORUM'
Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan ise, "Eğitim, gelişim, terbiye elbette sadece dersten, okuldan ibaret değil. Ancak girdiğimiz sarmal bizi hemen hemen beden eğitimi dersinin kaldırılmasına kadar götürecek diye korkuyorum. Gençlerimizin daha çok sporla zaman geçirmesi çok önemli. Bir hocamın ifadesi var: ‘Aslında önemli olan spor, müzik, dil bilgisi ve bunun kullanımı.' Ama bakıyorsunuz müzik, resim, spor, beden eğitimi dersleri her zaman bütün müfredat sistemi içerisinde geri planda kalıyor, geri planda bırakılıyor. Halbuki bugün bilimsel olarak da kanıtlanmış bir gerçek, hareket olmadan nörolojik gelişim kısıtlı kalıyor" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol