Erdoğan'dan İlk Açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında açıklamalarda bulunuyor.

31 Mart 2019 Pazar 22:20
Erdoğan'dan İlk Açıklama!

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Aziz milletim, değerli basın mensupları sizleri muhabbetle selamlıyorum. Türkiye 31 Mart seçimlerini demokratik bir olgunluk içinde tamamlamıştır. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. Sonuçlara göre şehirlerimizi yönetecek tüm belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız görevlerini üstlenecekler. Hepsini tebrik ediyorum.


Biraz sonra Ankara'ya hareket edeceğim. Balkon konuşması yaparak seçim sonucunu değerlendireceğim. Milletimiz bir kez daha iradesini oldukça yüksek bir katılım oranıyla sandığa yansıtmıştır. Seçimler göstermektedir ki bu seçimden AK Parti olarak açık ara birinci olarak çıktık. MHP ile birlikte ittifaklar bazında da birinci olduk. AK Parti olarak kaybedilen belediye başkanlıkları da olmuştur. Kaybettiğimiz yerlerde bu konuda yeteri kadar başarılı olamadığımızı kabul edeceğiz.

Seçim sonuçlarının ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Yorucu bir maraton oldu ve bu yorucu maratonda arkadaşlarım gece-gündüz demeden çalıştılar. Bu millete dökeceğimiz çok alın terimiz var. Ekranları başında bizi izleyen tüm milletime kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ankara'ya hareket ediyorum ve balkon konuşmasını yapmak için erkenden yola çıkmak istiyorum.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol