EL KAİDE KURUCUSUNUN ADINI CADDEYE VERDİLER!

AKP tarafından birçok kesim terör örgütü üyesi ilan edilirken AKP’li Ümraniye Belediyesi uluslararası terör listelerinde baş sıralarda bulunan El Kaide’nin kurucusunun adını bir caddeye verdi.

06 Temmuz 2017 Perşembe 12:36

Birgün'den Can Uğur'un haberine göre İstanbul Ümraniye’de bir caddenin adı ‘uluslararası terör listelerinde’ adı ön sıralarda yer alan Abdullah Azam adını taşıyor. Kitlesel katliamlarla bilinen dinci örgüt El Kaide’nin ideologlarında olan ve küresel cihat fikrinin kurucusu sayılan Abdullah Azam’ın adı Ümraniye’nin Dudullu semtinde bir caddenin ismi olarak kullanılıyor.

Dünyadaki canlı bomba eylemlerinden kitlesel kıyımlara kadar birçok fikrin harekete geçiricisi olarak bilinen Usame Bin Ladin’in en çok etkilendiği isimlerin başında Abdullah Azam geliyor.

Adalet yürüyüşüne katılanlardan KHK ile işlerinden edildikleri için haklarını arayanlara kadar birçok kişi ‘terör örgütü üyesi’ ilan edilirken dünyanın birçok ülkesinde terör örgütü listesinde yer alan birinin bir caddeye isminin verilmesi dikkat çekti.

adalet-yuruyusu-ne-teror-diyen-akp-el-kaide-kurucusunun-adini-caddeye-vermis-315716-1.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol