'EFSANE' GERİ DÖNÜYOR!

18 aylık bakanlık döneminde, gaflarıyla ünlenen AKP'li İdris Naim Şahin, bakın hangi kentin belediye başkanlığına hazırlanıyor?

30 Eylül 2013 Pazartesi 13:18
'EFSANE' GERİ DÖNÜYOR!

 İçişleri Bakanı olarak görev yaptığı 18 aylık süre içinde gaflarıyla ünlenen AKP'li İdris Naim Şahin, yerel seçimler için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına hazırlanıyor. Ordu'da yapılan anketlerde Şahin'in adı ön plana çıktı.

Üç dönemdir AK Parti milletvekili olan ve parti tüzüğü değişmediği taktirde 2015 genel seçimlerinde yeniden aday olamayan Şahin'in, halen CHP'de bulunan Ordu Belediyesi için başkan adaylığı gündeme geldi.   

Son yasa ile Büyükşehir olan Ordu'da iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan CHP'li Seyit Torun da, Şahin'in isminin AK Parti adayı olarak geçtiğini belirterek '' Bizim için farketmez, kimin aday olacağına bakmayız. Kim olursa olsun, biz kendimizi biliyoruz" dedi.

''TAKLA AT GÖRELİM''
İçişleri eski Bakanı Şahin görev döneminde gaflarıyla gündeme geldi. 4+4+4 eğitim sistemini protesto edenlere sıkılan biber gazı için," Biber gazımız yüzde 100 organik. Biber gazından kimse ölmedi" dedi. Erzurum’da bir vatandaşın ''Seni çok seviyorum'' demesi üzerine, " Nereden bileyim sevdiğini, bir takla at da göreyim" karşılığını verdi.

Uludere olayı konusunda, "Sağ yakalansalar, kaçakçılıktan yargılanacaklardı. Hayatlarını kaybedince kaçakçılık olayı gölgede kaldı" dedi. Van depremi sonrası çadırda kalan vatandaşlara da "Sarayda oturuyorsunuz, bize gel dediğiniz yok" diye seslendi.

Ordu Ünye'li olan Şahin, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Çeşitli ilçelerde Kaymakamlık yaptı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi oldu. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcılığı görevine atandı. 3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren 3 dönem milletvekili seçildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.09.2013 13:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol