DÜNYA'YA REZİL OLDUK...

Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu: "Dünyaya rezil olduk"

01 Mart 2014 Cumartesi 16:11
DÜNYA'YA REZİL OLDUK...

 HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri böyle bir soygun, yağma, hırsızlığın ilk defa görüldüğünü belirterek, "Hem de bakanların oğlu, başbakan ünvanı taşıyan zat ilk kez görülüyor. Bütün dünyaya millet olarak, insan olarak rezil olduk. Bunlar, onurlu bir insanın, toplumun kaldırabileceği birşey değil" dedi.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Almira Otel'de büyükşehir belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katıldı. Toplantı öncesinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Osman Pamukoğlu, 17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk ve rüşvet soruşturması ile ilgili değerlendirmede bulundu. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri böyle bir soygun, yağma, hırsızlığın ilk defa görüldüğünü söyleyen Pamukoğlu, "Hem de bakanların oğlu, başbakan ünvanı taşıyan zat ilk kez görülüyor. Bütün dünyaya millet olarak, insan olarak rezil olduk. Onurlu bir insanın, toplumun kaldırabileceği birşey değil. Sabah televizyona baktım, bakanların oğlu bırakılmış, paralar pullar iade ediliyor" diye konuştu. 

"GEZİ TAM BİR HALK HAREKETİYDİ" 

CHP ve MHP'yi eleştiren Pamukoğlu, bu partilerin imkanları iyi kullanamadığını kaydetti. Pamukoğlu, "Sizin elinize Gezi Parkı ile imkanlar geçti. O tam bir halk hareketiydi. Kullanamadınız. 17 Aralık geçti, kullanamadınız. İki gün önce yayınlanan bizi dünyaya rezil eden konuşmalar çıktı. Kullanamadınız. Boş boş konuşun. Muhalefet denen CHP, MHP yapması gerekenleri yerine getirmiyor. Düzenin parçası bunlar. En pratiği, boykot et meclisi. Bu kadar basit. Gör bak nasıl yer yerinden oynuyor? Yapamaz bunlar. Onun için HEPAR var" dedi. 

BUNLAR SÖMÜRGEN 

Son dönemde çıkarılmak istenen yasalar bulunduğunu dile getiren Pamukoğlu, bunların korumaya dönük olduğunu kaydetti. Canlılar içinde kemirgenlerin bulunduğunu söyleyen Pamukoğlu, "Bunlar da sömürgen. İnsanların doğal inançlarını ve din duygularını sömürüyorlar. Gazetelere müdahale et. Yüzlerce gazeteciyi al. Anadan doğma korkak. Bırak söylesin ne olacak? Çünkü suçlu, kendine güveni yok. Herşeyden korkuyor. Yazıdan, çiziden, laftan korkuyor. Neden? Bu kadar korkuyorsa neden geziyorsun. Devlet kademelerinde devlet de efeler gibi duracaksın. Rezil oldu gitti" diye konuştu. 

"KİMİN ARABASI GICIRDARSA ONUN TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEYENLER VAR" 

Çıkan telefon konuşmalarının gerçek olduğunu söyleyen Pamukoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Bu yapılanlar parti başkanına değil, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na karşıymış. Sıfatlara, ünvanlara sarılıyor. Kim yaptıysa yaptı, bunlar gerçek. Tapelerde 5 - 6 kişi var. Paralar ona gitsin, buna gitsin, aman oğlum kaçır paraları, öyle yapın, saklayın. Saf da bir oğlan, ne dediğini de tam anlamıyor. Anlaşamıyorlar. Saf olduğu belli. 30 milyon euro kaldı. Birkaç saatte konak alacaklar. Böyle bir kepazelik olamaz. Meydana topladığı halka bakın hepsi az eğitimli, hepsi yoksul. Bir de kimin arabası gıcırdarsa onun türküsünü söyleyenler var. Bu ülkeyi bu hükümetler eğitemedi" diye konuştu.

Türkiye'de 1,5 yıl da 3 seçim yaşanacağını hatırlatan Pamukoğlu, bunların ülkede yaşayanların yazgısı olacağını sözlerine ekledi.
Serhat TEZCAN/BURSA

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.03.2014 16:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol