Dolar Uçtu, Erdoğan'ın Sözleri Gündem Oldu!

Türkiye döviz depremi ile sarsılırken 4 Merkez Bankası Başkanını görevden alan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran 2018 öncesinde yaptığı konuşma yeniden gündeme geldi.

22 Mart 2021 Pazartesi 16:09
Dolar Uçtu, Erdoğan'ın Sözleri Gündem Oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm yetkiyi eline aldıktan sonra dolar ve faiz hareketlerinin ardından 4 Merkez Bankası Başkanı'nı görevden aldı.

Oysa Erdoğan, 19 Haziran 2018 tarihinde, dolar 4.75, faiz 17.75 iken şöyle diyordu: " 24’ünde siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz."

DOLAR YORUMU AĞIZLARI AÇIK BIRAKMIŞTI

Yine arşive başvurduran konuşmalardan biri de Türkiye gazetesi ekonomik yazarı Necmettin Batırel’e ait. Batırel'in doların 3.50’ye yükseldiği dönemde yaptığı konuşma da sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Necmettin Batırel doların 3,50 seviyelerine yükseldiği dönemde, Özgür Demirtaş ile birlikte katıldığı bir programda, “10 milyar dolar şakkadak satarım, yetmedi bi 10 milyar dolar daha satarım” ifadelerini kullanmıştı. Özgür Demirtaş ise Batıralin söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyememiş ve programın sunucusu Ahmet Hakan’ın “böyle bir şey olabilir mi?” sorusuna “hayır” cevabını vermişti.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İSTERSENİZ TIKLAYIN!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.03.2021 19:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol