'Devlet Bahçeli Tımarhaneye Kapatılmalı'

Gazeteci Yılmaz Özdil, Türk Tabipler Birliği derhal kapatılmalıdır diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi isim vermeden eleştirdi. Özdil, “Virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir” paylaşımında bulundu. En sert tepki ise HDP Onursal Başkanı ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Onursal üyesi Ertuğrul Kürkçü'den geldi.

17 Eylül 2020 Perşembe 12:32
'Devlet Bahçeli Tımarhaneye Kapatılmalı'

Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir” dedi.

Özdil şunları yazdı:
Size hiç dünyada bizden başka hastaneye hasta getirip, doktoru döven hasta yakını duydunuz mu? Bir tek bizde var. Çünkü teşhisi, beğenmez. Hem dörtlüleri yakarak kornayla acilen doktora getirir. Hem doktordan daha iyi bilir. Dolayısıyla virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir” ifadelerini kullandı.

Resim

HDP Onursal Başkanı ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Onursal üyesi Ertuğrul Kürkçü de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TTB’yi “ihanet oluşumu” olarak niteleyerek MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin yaptığı “Derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır” açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi. Kürkçü, “Bahçeli, tımarhaneye kapatılmalıdır! ” dedi.
 

FOX TV’nin izlenme rekorları kıran Yasak Elma dizisinde başrol oynayan Talat Bulut da Türk Tabipler Birliği için bir video çekti.

Bulut şu ifadeleri kullandı:
“Günaydın tüm doktorlar, tüm sağlık çalışanları. Kendi sağlığınızı tehlikeye atıp insanların sağlığına kavuşması için nasıl mücadele ettiğinizi biliyorum. Son 6 ayda bu bela yüzünden ne kadar kayıp verdiğinizi biliyorum. Size saldıranların yarın öbür gün karşınıza geldiğinde onların sağlığa kavuşması için hiçbir şeyi gözardı etmeden mücadele edeceğinizi biliyorum. Hepimizin kaderi. Kendi dilinde bile okuduğunu anlamayan bir cehaletle mücadele ediyorsunuz. Siz her zaman dimdik ayakta kaldınız. Bizler de sizler için her zaman dimdik ayaktayız.”

TTB İYİ Kİ VAR...

Öte yandan TTB, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “#İyikiTTBvar Ama daha da önemlisi; İyi ki bu ülkede iyi hekimlik değerlerinin, halkın sağlık hakkının ve mesleki – etik dayanışmanın önemini bilen milyonlar var…” dedi.

Bahçeli ne demişti:
“Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır. Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur. Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır.” 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.09.2020 12:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol