DEMİRTAŞ'A SERT YANIT...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a abisi üzerinden sert çıktı...

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:29
DEMİRTAŞ'A SERT YANIT...

 in'in başkenti Pekin'deki temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

ÇİN’DEKİ İSLAM TEMSİLCİLERİNİ KABULÜ

- Bize verdikleri rakamlar umut verici. Burada 35 bin cami olduğunu kendilerinden öğrendik. Bu mutluluk verici. Bu verdiklerini ben bir müjde olarak kabul ediyorum. Kendilerine "Aranızdaki birlik beraberliği, ülkenin birlik beraberliğine yansıtmanız çok önemli olacaktır" mesajı verdim.

- Temenni ederiz ki büyüyen Çin içinde Müslümanların aldıkları yer de doğru orantılı olarak devam etsin.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ’IN “SALDIRILAR SARAY’DA PLANLANDI” İDDİALARI

- Bu aslı astarı olmayan terbiyesizce bir ifadedir. Biraz ağır olacak ama; Cumhurbaşkanlığı makamının bu tür densizliklere, alçaklıklara düşmeyecek kadar yüksek bir makam olduğunu özellikle ifade etmek isterim. Her şeyden önce bu ifadeleri kullanan şahıs, 6-7-8 Ekim, 50 kişinin öldüğü o katliamın baş sorumlusudur. Şu anda dokunulmazlık zırhı altında bugüne kadar bu süreci ne yazık ki getirmiştir, lekelemiştir, gölgelemiştir. Şu anda da hâlâ, Avrupa'nın ve ABD'nin bir terör örgütü olarak ifade ettiği PKK'ya yönelik böyle bir yaklaşımı ortaya koyamamaktadır.

- Abisi dağda yetişmiş biridir, halen de dağda. Kendisi de fırsatı bulunca oraya koşar. Bunların ağzından çıkan her kelamı kulaklarının duyması lazım. Her şeyden önce bu güne kadar ülkenin huzuru, refahı için çalışan bir Cumhurbaşkanına, kalkıp da bu tür yakıştırmaların içerisine girmek, olsa olsa sadece kendi üzerindeki o karanlık bulutları dağıtmaya yönelik adımlardır. Haddini bilsin.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.07.2015 13:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol