DAVUTOĞLU'NDAN KAVGA DEĞERLENDİRMESİ...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Arkadaşlar Ak Parti kuralları belli bir partidir. Arkadaşlar kendi değerlendirmelerini yapmışlardır. Yapılan her iki açıklama da yanlıştır. Parti disiplini devreye girecektir." dedi.

24 Mart 2015 Salı 14:30
DAVUTOĞLU'NDAN KAVGA DEĞERLENDİRMESİ...

 İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Ak Parti kuralları belli son derece sağlam kurallar ve kurullar zeminine oturmuş bir partidir. Farklı kanaati olan bütün arkadaşlar bu zeminlerde görüşlerini dile getirebilirler. Bu anlayış dışında kuvvetli bir parti disiplini de vardır. Hiçbir zamanda bu disiplinden feragat edilmemiştir.

Dünkü her iki açıklamadada, hem partimizin kuralları vedisiplini açısından yanlıştır. Dün sayın arınç ile açıklama sonrası bir araya geldik, kendisiyle konuştuk. Bugün de gökçek ile görüşeceğim. Gerekli uyarılarda bulundum bulunacağım

Seçimlere giderken, partimizin itibarını sarsıcı polemiğe giren kim olursa olsun gerekli disiplin işlemlerini yaptıracağız. Kimsenin ayrımcılığı yoktur. Bu açıdan partimizin ve yarından itibaren genel merkezdeki aday adayları çalışmalarını sürdüreceğim. Bu çerçevede genel başkan yardımcıları ve MYK ile görüşürüz. Yürütülecek her türlü polemik gerekli işlemlere tabii tutulacaktır.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.03.2015 14:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol