'CEMAATE RÜŞVET VERİP ARAZİMİ ÇALDI'

Fransa'da sürgünde yaşayan iş adamı Cem Uzan, Mecidiyeköy'de yaşanan asansör faciasıyla gündeme gelen Torunlar İnşaat'ın sahibi Aziz Torun ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

11 Eylül 2014 Perşembe 11:56
'CEMAATE RÜŞVET VERİP ARAZİMİ ÇALDI'

 Uzan, Cemaatçi olduğunu öne sürdüğü Ahmet Ertürk'e Aziz Torun'un 'rüşvet vererek 350 milyon dolarlık araziyi neredeyse bedavaya kapattığını' söyledi.

TORUN ARAZİMİ CEMAATÇİ ERTÜRK'E RÜŞVET VEREREK BEDAVAYA KAPATTI
2004 yılında TMSF'nin Uzan ailesinden gasp ettiği mallar arasında olan Gayrettepe'deki TMSF binasının bitişiğindeki paha biçilemez (350 milyon dolarlık) araziyi Ahmet Ertürk'e rüşvet vererek nerdeyse bedavaya kapatan Aziz Torun'un hırsız olduğunun belgeleri elimde mevcuttur" diyen Cem Uzan, "Rüşvet verdiği Cemaatci Ahmet Ertürk aracılığıyla Uzan Ailesi'nden çaldığı arazi üzerinden milyar dolarlık belediye torpili rant oluşturan Aziz Torun şimdi de 10 masum işçinin ölümüne neden oldu" şeklinde konuştu.

PARA HIRSI İLE GÖZÜ DÖNMÜŞ
Uzan sözlerini "Para hırsı ile gözü dönmüş bu kişinin hırsızlıklarından sonra çalıştığı insanların ölümlerine sebep olduğunu görüyoruz" diyerek sona erdirdi ve şu soruyu sordu, "Allah ölenlere rahmet eylesin. Bakalım hesabı sorulacak mı?"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.09.2014 16:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol