'Çav Bella' Olayının Arkasında AKP'liler Var'

AKP'nin kurucuları arasında yer alan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, İzmir'de camilerin merkezi sisteminden şarkı çalınmasının AKP'ye yakın isimlerin provokasyonu olduğunu savundu.

26 Mayıs 2020 Salı 12:09
'Çav Bella' Olayının Arkasında AKP'liler Var'

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, bir televizyon programında İsmail Dükel'in sorularını yanıtladı.

İzmir'de camilerin merkezi sisteminden "Çav Bella" çalınmasını değerlendiren Şener, bu olayın AKP'ye yakın isimler tarafından provokasyon amaçlı yapıldığını öne sürdü. İktidara yakın kimselerin daha önce de Ağrı'daki cami hoparlörlerinden AKP'nin seçim müziği Dombra'yı çaldırdığını söyleyen Şener, hükümetin şimdi kendi ürettikleri yapay konularla muhalefeti suçladığını savundu.

 Abdüllatif Şener, şöyle konuştu:

"İZMİR'DEKİ PROVOKASYON AKP'YE OY DEVŞİRMEK İSTEYENLERİN İŞİ"

"Belli ki şimdiye kadar camilerde pozitif propaganda yapan AKP yapısı şimdi o kadar sıkışmış bir vaziyette ki, camilerden siyasi propagandayı negatif propagandaya dönüştürmüş.

Kendilerini öven propagandaları bir tarafa bırakmışlar, bu sıkışmışlıkta bu sefer muhalefet partilerinin aleyhine olacak propagandaya geçmişlerdir.

İzmir, bu işin denemesidir.

Onun için bir numaralı mesul sizsiniz.

Dün Dombra'yı Ağrı'da minareden AKP'nin seçim müziğini yayınlayan da sizsiniz, İzmir'deki bu müzik yayınlarını da sizinle bağlantılı, size oy devşirmeye çalışan kesimdir.

Bunun sorumluluklarını bulmak da sizin işinizdir. Polis, yargı hepsi sizin elinizde."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.05.2020 12:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol