BUNU CUMHURBAŞKANI SÖYLÜYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Enerji Piyasaları Zirvesi’nde konuştu. Erdoğan konuşmasında şok iddialarda bulundu...

20 Ocak 2015 Salı 15:12
BUNU CUMHURBAŞKANI SÖYLÜYOR!

 ‘Daha çok şeyler dökülecek ha… Eteklerde çok gizli şeyler var. Hepsi dökülmeye devam edecek. Bütün bunlar karşısında gerekeni yapıyoruz yapacağız.Bugün de Cizre’de tezgahlanmaya çalışılan oyunu biliyoruz. Bu devletin resmi giysileri içerisinde olan, zırhlı araçlarıyla caddenin kenarına bombayı koyanları görüyor musunuz? Arkasından yine devletin başka görevlisi bunu yakalayabiliyor. Artık inlerine girilmiştir.Ülkemizi uluslararası alanda terörle özdeşleştirme çabaları aslında hangi sıkıntılardan kaynaklandığını çok iyi biliyoruz. Türkiye’yi hedeflerinden alıkoymak için hangi çevrelerin ittifak içinde olduklarının farkındayız. Kimlerin bunun ateşine odun taşıdığını da çok iyi görüyoruz.

Unutmayın Allah’ın da bir hesabı vardır. O hesap bütün hesapların üzerindedir. Ben milletimizin feraseti ve hükümetimizin dirayetiyle bu sıkıntıları da aşacağımıza 2023’e kararlılıkla yürümeye devam edeceğimize inanıyorum.
“NÜKLEER ENERJİDE KARARLIYIZ”
Nükleer enerjiyi ülkemize kazandırma konusunda kararlıyız. Sahip olduğumuz elektrik şebekesi Avrupa’nın ikinci şebekesidir. Sorunsuz şekilde işletiyoruz.
Eksik ne söyleyin? Cevap yok. Nerede tıkandık söyleyin. Cevap yok. Veremiyorlar veremezler. Aynen diğer konularda yaptıkları gibi, diğer fasıllarda da veremediler.
“ONLAR BAKMAYA DEVAM EDECEK”
Bir Nabucco Nabucco dediler, bakın yapamadılar. TANAP geldi geçti, inşallah çok kısa zamanda artık akmaya başlayacak. Ama onlar hala bakmaya devam edecek.
“TÜRKİYE HAZIR AMA AB DEĞİL”
Dürüst olmak gerekiyor, samimi olmak gerekiyor ve AB sürecinde Türkiye’nin başardığı hallettiği fasıllar konusunda açık söylüyorum. Hangi fasıl olursa olsun biz bu fasıl için hazırız dediği anda AB biz onun iki ayda üç ayda önlerine koyarız. Çünkü Türkiye buna hazır, ama onlar hazır değiller.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.01.2015 15:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol