BU KENTTE AFİŞ ASILMAYACAK!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayları örnek bir uygulama başlattı.

27 Şubat 2014 Perşembe 12:17
BU KENTTE AFİŞ ASILMAYACAK!

 Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkan adayları örnek bir uygulamaya karar verdi. Seçime girecek tüm adaylar, seçim koordinasyon merkezleri haricinde, cadde ve sokaklara afiş asmama kararı aldı.

Kampanya ile ilgili konuşan AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin “Bir bayrak yarışı yaptığımız zaman hem bu bir milli servet, hem de bu şehirde yaşayanlar bundan çok mutlu olmuyorlar. Hem de insan dostu, çevre dostu bir siyaseti yapacaksak bu sözde değil özde olsun. Önce biz gereğini yapalım dedik ve bu kararı verdik" dedi.

Projeye destek veren MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin,“Bunun çevre kirliğine sebep olduğunu, çeşitli sebeplerden dolayı yapılmaması gerektiğini teklif ettik. Sağolsunlar diğer il başkanlarımız ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımız da bu konuda mutabık kaldı" diye konuştu.

CHP Belediye Başkan Adayı Akif Ekinci de uygulamaya destek veriyor. “Madem şehre huzur vermek için aday olduk" diyen Ekici," Belediye Başkanı demek şehre huzur getiren insan demektir. İnşallah 30 Mart gününe kadar da huzurlu bir şekilde seçim propagandalarını götürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Karar uyarınca bayrak ve afişler yalnızca seçim koordinasyon merkezleri ile parti binalarına asılabilecek.

TRT





Son Güncelleme: 27.02.2014 12:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol