'Bu Kadar İhanet Fazla' Diyen Erdoğan'ın Akrabasına Gözaltı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan’ın kayınbiraderi Yahya Birinci gözaltına alındığı iddia edildi.

02 Temmuz 2021 Cuma 13:43

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan’ın kayınbiraderi Yahya Birinci gözaltına alındığı iddia edildi.

Önceki gün (1 Temmuz) sosyal medya hesabından AKP’ye yönelik sert sözler sarf eden AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan’ın kayınbiraderi Yahya Birinci gece saatlerinde İstanbul Üsküdar’daki evinden gözaltına alındığı öne sürüldü.

Halk TV’den Can Çoşkun’un haberine göre, Birinci’nin ifade işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü ve elektronik eşyalarına el konuldu.

“ELİMDE BELGELİ, BU KADAR İHANET GERÇEKTEN FAZLA” DEMİŞTİ

Birinci dünkü açıklamalarında, “Elimde belgeli, bu kadar ihanet bu ülkeye gerçekten fazla. Birileri düğmeye basmış her tarafı engelleyin milleti de devlete düşman eyleyin. Ben başka bir şey görmüyorum. Belgesiz kesinlikle konuşmam hepsinin belgesi elimde var” demişti.

Sosyal medya canlı yayınında konuşan Birinci, İsmail Türüt’ün suç örgütü lideri Sedat Peker’e yazdığı ‘Reis’ şarkısını söyledikten sonra, “Bu ülkede siyasette namus kalmamış. Gelip beni alsın o namussuzlar. Hadi gelsin alsınlar konuşalım. Artık boğazımıza geldi. Bana neden dokunmuyorlar? Patlayacak işleri diye… Allahınız, kitabınız yok mu sizin? Bizi idam edecek haliniz yok” ifadelerini kullanmıştı.

Bir kullanıcının, “Recep Tayyip Erdoğan seni aldırır” demesi üzerine Birinci, “İnşallah aldırır. Zaten beni aldırmasını bekliyorum. Çünkü yanındakiler ihanetçi kardeşim. Mektup verdim ulaştırmadılar, belgeler bende sabit. Seçim zamanı sesleri çıkar, çıkarsa tabi. O zamana kadar çoktan sesini kesecekler bu gidişle” cevabını vermişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.07.2021 13:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol