'BİRİLERİNE OLAN SEVGİMİ KAYBETTİM'

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Arınç, canlı yayında çok önemli açıklamalar yaptı ve "Birilerine olan sevgimi de biraz kaybetmiş olabilirim" dedi.

24 Ekim 2015 Cumartesi 13:26
'BİRİLERİNE OLAN SEVGİMİ KAYBETTİM'

 AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, CNNTürk canlı yayınında Hakan Çelik'in programında yaptığı açıklamada, ''Heyecanımı kaybettiğimi de söyleyebilirim. Birilerine olan sevgimi de biraz kaybetmiş olabilirim'' dedi. 

 
''İnsan yol arkadaşını çok iyi seçmeli'' diyen Arınç, ''Hedefe giderken, partimiz bakımından zorluklar çıkmışsa, böyle olmasın şöyle olsun diyebilirsin. Bu sözler kıymet bulmuyorsa, o zaman da size düşen davanın menfaatini düşünerek kenara çekilmek ve inşallah güzel şeyler olur diye dua etmektir'' ifadelerini kullandı.

Arınç’ın konuşması şöyle:  Bugüne kadar söylemediğim bir şey var. Hiç üzerinde yoruma lütfen gitmeden, gerekirse seçimden sonra kullanabileceğimzi bir argüman. Birileri bana diyor ki sen bazı şeyleri neden televizyonda söylüyorsun? Ben onlara şunu söylüyorum. Ben bu düşüncelerimi partimin büyüklerine konuşulması gereken kişilere ulaşarak konuşmaya çalışıyorum. MKYK, Bakanlar Kurulu bunlardan birisidir. Bu zeminlerde fazlasını konuşuyorum. Ama birileriyle benim iletişim kanalım yok. O iletişim kanalı sadece televizyon ve gazeteler. İyi olsun ama neden sen oradasın buradasın diyenler olabilir. Benim kendilerine dost bildikleri kanallara ambargom vardır. Davet özellikle edilmiyoruz. Benim sorumlu olduğum TRT de dahil olmak üzere. İki yıldan bu yalan, diğerleri de bir yıldan bu yana bu kanallara çıkmayacak düşüncesiyle... Bu kadarla lütfen kalsın. Benim çıkabilecek kanallarım bellidir. Onlara da çıkıyorum zaten.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.10.2015 13:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol