'Binali Yıldırım da SBK'nın Paramount Oteli'nde Kaldı'

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Halk Tv'de katıldığı bir programda firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a ait olan ve üzerine çöküldüğü iddia edilen Paramount Otel'e ilişkin çarpıcı bir iddiayı öne sürdü.

23 Haziran 2021 Çarşamba 19:10
'Binali Yıldırım da SBK'nın Paramount Oteli'nde Kaldı'

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Halk TV'de katıldığı bir programda çarpıcı iddialarda bulundu. 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in üzerine çöküldüğünü iddia ettiği firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a ait Paramount Otel ile ilgili konuşan Başarır, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın 2017 yılında söz konusu otelde kaldığını öne sürdü. 

Başarır, ''Otel ile ilgili uzun süredir çalışıyorum. Otelin genel direktöründen çamaşırcısına kadar herkesle görüştüm. Otelin tüm güvenlik kayıtlarının her yıl saklandığını biliyorum. Buradan açıklıyorum: Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ailesi ile kaldı. Otelin tüm güvenlik kayıtlarının her yıl saklandığını biliyorum. Şaibeli bir şekilde bu oteli işletenler tarafından saklandığını biliyorum. Görevliler anlatıyorlar, çamaşırhanede çalışan arkadaş bavulların karıştığını, işte büyük bir tartışma yaşandığını daha sonra yani 3 saat sonra bavulların bulunup gerçek sahiplerine teslim edildiğini anlatıyorlar. Sadece geceden geceye geldikleri, otelin lüks yatları ile Bodrum koylarında gezildiği söyleniyor. Ben merak ediyorum dönemin Başbakanı, bu ülkenin Başbakanı öyle şaibeli bir yerde, şaibeli bir şekilde el değiştirdiği iddia edilen bir yerde, tankla içerisine girildiği iddia edilen bir yerde ne işi var. Net bir şekilde söylüyorum telefon sinyalleri de, güvenlik kamera kayıtları da bunu teyit edecektir. Başka bilgiler de var biz de kendisi de bunu doğrulayacaktır'' ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.06.2021 19:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol