Bilal Erdoğan Fakirliğin Çaresini Buldu!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan katıldığı bir programda, “Zekat verilse dünyada fakir fukara kalmaz, hesabı kitabı yapan insanlar anlatıyor. Dünyanın en zengin ülkesi olmayabiliriz ama gönlü en zengin ülkesiyiz” ifadelerini kullandı. Kaynak: Bilal Erdoğan fakirliğe çareyi buldu

05 Mart 2021 Cuma 11:57

Diyanet TV’de yayımlanan ‘İyilik Vakti’ programına katılan Bilal Erdoğan, “Zekat verilse dünyada fakir fukara kalmaz, hesabı kitabı yapan insanlar anlatıyor. Dünyanın en zengin ülkesi olmayabiliriz ama gönlü en zengin ülkesiyiz” dedi.

Bilal Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada günün konusu olurken, kullanıcılar "Neden birilerine muhtaç olunmasını istiyorlar" diyerek isyan etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu olan Bilal Erdoğan'ın ne iş yaptığı Google'a sorulduğunda "İş insanı" olarak görülüyor.

Bilal Erdoğan daha önce de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin başarılı olabilmesi için hayatını bu işe vakfettiğini söylemişti.

"TAYYİP ERDOĞAN BİRKAÇ LİDERDEN BİRİ..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye için çalıştığına yakından şahit olduğunu ifade eden Bilan Erdoğan şunları kaydetmişti:

"Tayyip Erdoğan her zaman cumhurbaşkanı, İBB başkanı değildi. Ondan önce siyasette çok az oy oranı olan bir partinin il başkanlığını da yaptı gençlik kolları başkanlığını da yaptı. Siyasete en alt rütbelerden başlayan, o zamanın şartlarında bugün gelinen yerlerin hiç öngörülemeyeceği yerleri durumları da kaç kere yaşamış birisi. Dolayısıyla hayatını neden böyle işlere vakfetmiş biri Tayyip Erdoğan? Oğlu olarak çocukları olarak bunu çok daha iyi görüyorsunuz. Bir şekilde bu ülke nasıl daha iyi yerlere gelebilir, nasıl bu ülkenin önü açılır? Hayatını vakfetmiş Türkiye'ye. Bugün Tayyip Erdoğan'ın çalışkanlığını, ülkesini sevmesini sorgulamaz. Eleştiren adam bile, "Dünyada bugün birkaç liderden bir tanesi ama oyu mu alamaz" diyor mesela. Dolayısıyla yakınında olduğunu zaman buna neden hayatını adadığını görebiliyorsunuz ve siz de kendi hayatınızla ilgili kararlar verebiliyorsunuz. "

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.03.2021 15:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol