BERLİN'DEN NET KONUŞTU...

Samanyolu Haber TV'nin bugün Öğle Arası programına Berlin'den canlı yayınınla katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ; Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevapladı ve KCK ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

01 Kasım 2011 Salı 18:56
BERLİN'DEN NET KONUŞTU...


BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ: KCK BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR.
Bozdağ; "KCK sözleşmesini okuyanlar, orada yasaması, yürütmesi, yargısı olan ayrı bir yapılanma görür" dedi.

Bozdağ; KCK'nın, şehirdeki gösterileri organize ettiğini, silahların, bombaların naklini gerçekleştirdiğini, eylem yapacak teröristlere malzeme sağladığını, dağa terörist göndermek için çalışmalar yaptığını, gençleri kandırarak dağa gönderdiğini söyledi.

KCK'nın belediyeleri kullandığını açıklayan Bozdağ; terör örgütüne para aktarmak için belediyelerle usulsüz işbirlikleri yapılıyor diye konuştu.

"Ayrı bir yargı sistemi kuran, vergi toplayan bir yapı var karşımızda" diyen Bozdağ; böyle bir yapının terör örgütü olup olmadığını sordu.

Bozdağ; burada bir terör örgütü var diye konuştu.

KAFA KARIŞTIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR.


KCK EŞİTTİR PKK, PKK EŞİTTİR KCK.
Bozdağ; "dünyanın hangi demokratik ülkesinde hukuk devletinin olduğu yerde terör örgütüne böylesine destek veren ve terör örgütü adına, terör örgütünün talimatıyla karşılıklı işbirliğiyle şehirlerde, başka yerlerde eylemler gerçekleştiren bir yapıya karşı sessiz kalınabilir" diye sordu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol