BERKİN'İN BELGESİ VAR MI?

Yurt genelindeki elektrik kesintisi ile Savcı Kiraz’ın öldürüldüğü eyleminin art arda yaşanmasını detaylı bir şekilde araştıracaklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Berkin Elvan’ın katledilmesine ilişkin yine çok tartışılacak açıklamalar yaptı.

03 Nisan 2015 Cuma 12:36
BERKİN'İN BELGESİ VAR MI?

 Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ‘Berkin Elvan’ın ekmek almaya gittiğine dair elinde belge var mı’ diye sordu.

Erdoğan, Slovenya, Slovakya ve Romanya’yı kapsayan 3 günlük gezisinden dönerken Milliyet gazetesinden Serpil Çevikcan’ın da içinde olduğu bir grup gazeteci ile  konuştu. Çeşitli açıklamalarda bulunan Erdoğan soruları da yanıtladı. Erdoğan’ın görüşlerini aktaran Serpil Çevikcan’ın haberinde Berkin Elvan ile ilgili bölüm şöyle:
:‘Teröre lanet okumak hepimizin ortak görevi olmalıdır. Bir savcının katledilmesi, hele hele Berkin Elvan üzerinden katledilmesi hiç kimsenin içine sindireceği bir olay değildir’ diyor. Berkin Elvan’ı, ‘bakkala ekmek almaya gidiyor’ diye tanımlayan sen değil miydin? Ekmek almaya gittiğine dair bir belgen var mı? Biz, emniyetin tüm belgelerini açıkladık. Elinde sapanla, demir bilyeyle terör örgütünün içerisinde nasıl resimlerinin çekildiği, hepsi açıklandı. Fakat bakın hâlâ bunu istismara devam ediyor. Onu asıl istismar eden sen oldun. Mezarına demir bilye atan malum. Hepsini gördük. Şimdi bunu bile şu anda hâlâ istismar ediyor. Ama öbür tarafta Burak Can’ın ne annesi ne babası kalkıp bu işin istismarını yapmadı. Aynı örgüt o gün Burak Can’ı şehit etti Okmeydanı’nda. O da bir insanlık dersi verdi. Aynen Özgecan’ın babası gibi. Bakın herhangi bir ses duyulmadı.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.04.2015 12:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol