'Berat Albayrak Geri Dönüyor'

İstifası sonrası adeta kaybolan, birkez dahi kamuoyu önüne çıkmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak ile ilgili bomba iddia Gazeteci Levent Gültekin'den geldi. Gültekin, katıldığı bir televizyon programında, Berat Albayrak’ın iki haftalık süreçte Saray’da görevlendirileceğini belirtti.

15 Ocak 2021 Cuma 12:21

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Berat Albayrak’ın nerede olduğu merak konusu olurken Gazeteci Levent Gültekin kulis bilgisi paylaştı.

Halk TV ekranlarında yayınlanan İki Yorum programında açıklamalarda bulunan Gazeteci Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Berat Albayrak’ın arasındaki buzların eridiğini ifade etti.

10 ya da 15 gün içerisinde Albayrak’ın Saray’da tekrardan görevlendirileceğini kaydeden Gültekin, Bakanlar Kurulu değişikliği hazırlığı olduğu ve bununla beraber Albayrak’ın da tekrardan Saray’da görevlendirileceği iddiasında bulundu.

ERDOĞAN'A TAVIR DEĞİŞTİREN ANKET...

Öte yandan Artıbir Kamuoyu ve Pazar Arastırma Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Çalışkaner, sosyal medya hesabından şirketin son yaptığı araştırma sonuçlarını paylaştı.
Çalışkaner’in tablosunu paylaştığı ankette, “Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa oyunuzu kime verirsiniz” sorusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı oranlar görenleri şaşırttı.

Tabloya göre Recep Tayyip Erdoğan yüzde 43.2 iken Ekrem İmamoğlu yüzde 41.2 olarak ölçüldü. İmamoğlu ile Erdoğan arasındaki oy farkı da ilk kez bir ankette bu kadar birbirine yakın olarak çıktı.

Çalışkaner de yaptığı paylaşımda, “Ocak ayı araştırmamız bitti. Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yakalamak üzere…” ifadelerini kullandı.

Çalışkaner’in Yurttaş TV Youtube yayınında yaptığı yorumlar ise şöyle:

"• Cumhur İttifakı eriyor.

• Millet İttifakı yükselişte.

• Ekonomi en önemli sorun.

• Halkın yarısından fazlası erken seçim istiyor.

• HDP kapatılsın çağrılarının halkta yansıması yok.

• Ekrem İmamoğlu halkın gözünde yükselişte."

Aralık ayını içeren bir başka araştırmada ise ABB Başkanı Mansur Yavaş, hem Erdoğan'ı hem İmamoğlu'nu geçmiş, 2023'e aday olması halinde kazanmasının sürpriz sayılmayacağı vurgulanmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.01.2021 13:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol