"BEN HAİN DEĞİLİM..."

CHP’den Ankara Milletvekili seçilen eski Ankara Ticaret Odası başkanı Sinan Aygün, başka parti kuracakları iddiaları için sert konuştu...

16 Haziran 2011 Perşembe 12:58

 Aygün, Ergenekon davasından yangılanması nedeniyle CHP’ye oy kaybettirdiği ve TBMM açıldıktan sonra 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in talimatıyla CHP’den ayrılıp bir başka parti kuracakları iddialarıyla ilgili Hürriyet’e şunları söyledi:

YOK BÖYLE BİR ŞEY

“Vallahi billahi gidip görmedim Demirel’i. Ne sordum, ne ettim. Hiçbir irtibatım yok. Birisi taş atıyor ortaya ‘Ayrılacaklar ayrı bir parti kuracaklar’ diye. Yok böyle bir şey. Ben ne Haberal’ı ne de yakınlarını gördüm. 20 tane isimden bahsediyorlar, ne de onları gördüm. Sadece Ankara adaylarından Bülent Kuşoğlu’nu iki defa gördüm.

HAİNLİKTİR BU

Turan Tayan’ı hayatımda hiç görmedim. Televizyondan bile hatırlamıyorum. Hiçbir irtibatım olmadı kendisiyle. Buraya gir, ondan sonra git başka partiye. Ben hain miyim? Bu hainlikten başka bir şey olmaz. Ben hayatımda kimseye hainlik yapmadım, varsa bir tane hainlik yaptığımı söyleyen çıksın ortaya. Ben CHP’de girdim bu işe. Genel Başkanımın yanındayım ve devam da edeceğim. Bu kadar basit.

OYUMUZ ARTTI

CHP’nin son 30 yıllık oylarına bakıldığında, zamanında baraj altında kaldı, 2002’de, 2007’de oyları yükseldi. Bugün de yüzde 26 oy almış. 2007’de DSP ve CHP birleşmişti. O zaman yüzde 20.84’tü oyumuz. Yüzde 1.84 DSP katkı sağlamıştır. Yüzde 19’muş demek ki. Şimdi yüzde 26 olmuş. 7 puan artırmış CHP oylarını. Peki iktidar ne yapmış? Yüzde 3.48 arttırmış. 2011 seçimlerinde oylarını en çok arttıran CHP’dir.”





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol