'BAYKAL MECLİS BAŞKANLIĞINI İSTEDİ...'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Sayın Baykal, sayın Cumhurbaşkanımızdan gidip Meclis Başkanlığı'nı istemişti. Sayın Cumhurbaşkanı da bunu vermedi. Anlıyorum ki Baykal şimdi onun intikamını alıyor" diye konuştu.

14 Kasım 2016 Pazartesi 14:15
'BAYKAL MECLİS BAŞKANLIĞINI İSTEDİ...'

A Haber'de yayınlanan Kadraj programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sunucunun "Deniz Baykal 7 Haziran'da uzlaşma olsaydı, 15 Temmuz olmazdı diye bir açıklama yaptı. Ne demek istedi/" sorusuna şu yanıtı verdi: 

Sayın Baykal'ı severim. O da beni sever. Açık söylüyorum sayın Baykal ile sayın Kılıçdaroğlu'nu yan yana getirip bir teraziye koyduğunuz zaman Baykal ağır basar. Bunu her zaman söylemişimdir gene söylerim. Fakat son günlerde sayın Baykal'ın demeçlerine hayret ediyorum ve bunları neden verdiğini anlamakta da müşkilat çekiyorum. 

"CHP, AKP İLE KOALİSYON KURSAYDI..."

Sayın Baykal'ı biri nasıl sıkıştırdı bunu öğrenmek istiyorum. Öğrenemedim daha. Bu konuda kesin kanaatim var. Yalnız şu var 7 Haziran'da uzlaşma olmasa darbe olmazdı, ihtiyacımız olan uzlaşma diyor. Ben şunu biliyorum. Sayın Baykal, belki de ilk defa duyacak Türkiye sayın Baykal, sayın Cumhurbaşkanımızdan gidip Meclis Başkanlığı'nı istemişti. Bunu gayet iyi bliyorum. Sayın Cumhurbaşkanı da bunu vermedi. bu da kamuoyuhna intikal etmedi. Anlıyorum ki Baykal şimdi onun intikamını alıyor. Kendisi başkan olsa bu işler hallolacaktı. Eğer kendisi başkan olsaydı, Cumhuriyet Halk Partisi AK Parti ile koalisyon kursaydı şu an AK Parti diye bir parti kalmayacaktı."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol