BAYKAL DUALAR EŞLİĞİNDE TEMEL ATTI

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP'li Gazipaşa Belediyesi'nin Atıksu Arıtma Tesisi'nin temelini dualarla attı

25 Mayıs 2011 Çarşamba 14:19
BAYKAL DUALAR EŞLİĞİNDE TEMEL ATTI

 Seçim çalışmalarını sürdüren Baykal, bugün Gazipaşa İlçesi'ne geldi. Baykal'a Gazipaşa'da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın ve milletvekili adayları eşlik etti. Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk'un da yer aldığı temel atma törenine MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal da katıldı. 

Törende konuşan Baykal, atıksu arıtma tesisinin ilçenin dönüşümünde önemli bir dönemeç olduğunu söyledi. Gazipaşa'nin Türkiye'nin hâlâ bakir kalmış ama bunun yanında çok büyük değerleri içinde barındıran bir bölge olduğuna dikkat çeken Baykal, "Çok büyük bir turizm potansiyeli, olağanüstü doğal güzellikler, orman, deniz birleşiminin kendini gösterdiği nadir yurt köşelerinden biri ve daha işin başında" dedi. İlçenin önemli sorunları arasında ulaşımı sayan Deniz Baykal, "Gazipaşa Havaalanı o doğrultuda atılmış önemli bir adımdır. Ciddi bir adımdır. Bunun biran önce sağlıklı çalışır hale dönüştürülmesi gerekiyor. Güvenilir, etkin bir ulaşım yolu olarak havaalanımız, Avrupa'yı Gazipaşa'ya doğrudan bağlayacak ve çok büyük bir turizm girişinin kapısını açacak bir gişimdir" diye konuştu. 

Protokol konuşmaları sırasında söz alan MHP Milletvekili Günal, Baykal'a "Sayın Genel Başkanım" diye hitap etti. Günal, bu hitabın ardından "Bizler her çivi çakanın hakkını teslim etmek durumundayız. Onun için buradayız" dedi.

Konuşmaların ardından Deniz Baykal ve yanındakiler dualar eşliğinde, uzaktan kumandanın düğmesine basarak Gazipaşa Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin temelini attı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol