BAŞBAKAN'DAN ÇÖLAŞAN'A SERT YANIT...

Başbakan dün yaptığı konuşmada 6 sıfır atılmış Yeni Türk Lirası'na geçiş sürcinde yaşananları anlattı. "Yapabilirseniz eşek gibi anırırım" diyen köşe yazarının o dönem bunu yapmadığını ama bugün köşesinde bu görevi yaptığını söyledi...

28 Şubat 2013 Perşembe 11:55
BAŞBAKAN'DAN ÇÖLAŞAN'A SERT YANIT...

 Medeniyetler İttifakı Forumu için Avusturya'nın başkenti Viyana'ya giden Başbakan Erdoğan, isim vermeden yaptığı eleştirilerde Sözcü yazarı Emin Çölaşan'ı işaret etti.

Başbakan Erdoğan, 10 yıllık iktidarları döneminde önemli icraatlar yaptıklarını, bunlardan bir tanesinin de paradan 6 sıfırın atılması olduğunu hatırlattığı konuşmasında sözü Emin Çölaşan'a getirdi. İsim vermeden Çölaşan'ın "paradan 6 sıfır atılırsa Taksim'de eşşek gibi anırırım" dediğini belirten Başbakan şöyle devam etti:
"Paradan 6 sıfır atılması döneminde, Taksim'e çıkıp anırırım diyen köşe yazarları oldu, bu 6 sıfır tutmaz demişti. Siz kim olduğunu bilirsiniz. Tabii bu 6 sıfırı biz attık, enflasyon patlamadı. Ama tabii bunlar hiç bir zaman sözlerinin eri olamadıkları için oraya da çıkıp anıramadı. Ama şimdi o görevini köşelerinde ifa ediyorlar"

İHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol