BAŞBAKAN: RAMAZAN DİYE SABREDİYORUZ..!

Başbakan Erdoğan, terör örgütüne Ramazan nedeniyle sabrettiklerini söyledi

15 Ağustos 2011 Pazartesi 01:48
BAŞBAKAN: RAMAZAN DİYE SABREDİYORUZ..!

 Son şehitler Başbakan Erdoğan'ı çileden çıkardı! Terör örgütüne Ramazan'a hürmeten sabrettiklerini; ancak Ramazan'ın bitiminden sonra çok farklı şeylerin yaşanacağını söyleyen Erdoğan, BDP'yi işaret ederek "terörle aralarına mesafe koymayanlar aynı suça iştirak ediyorlar" diye konuştu.


Başbakan Erdoğan, AK Parti Ankara İl Teşkilatı tarafından 10. kuruluş yıldörümü etkinlikleri kapsamında Sincan'da düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Burada konuşan Erdoğan, cehalet döneminde bile Ramazan ayında kimsenin kimseye kurşun atmadığını, kan dökmediğini söyleyerek, dünkü saldırılara tepki gösterdi.

"BIÇAK KEMİĞE DAYANDI"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mübarek Ramazan ayında bulunmasına rağmen saldırıların ve şehit haberlerinin devam ettiğini söyleyerek, bölücü terör örgütüne karşı Ramazan vesilesiyle sabır gösterdiklerini ifade etti. Erdoğan, BDP'ye de tepki göstererek "Daha dün 3 tane yavrumuzu şehit ettiler.  Bakınız, unutmayın artık yine açık söylüyorum, bıçak kemiğe dayanmıştır diyorum  ve bu ülkede bölücü terör örgütüyle arasına mesafe koymayanlar da bu suça iştirak ediyorlar, bunu da buradan açıklamak istiyorum ve onlar da bunun bedelini ödemeye  mahkum olacaklardır” diye konuştu.







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol