BARONLAR 'SARIGÜL'Ü HAZIRLIYOR...

Gökçek CHP, Kılıçdaroğlu ve Mustafa Sarıgül hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu: Baronlar talimatı verdi. Mustafa Sarıgül, CHP'nin kapısından içeriye adımını attığı anda genel başkan seçilecek.

13 Eylül 2013 Cuma 13:22
BARONLAR 'SARIGÜL'Ü HAZIRLIYOR...

  Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevaplayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu 'nun Sarıgül'ü kesinlikle CHP'de görmek istemediğini fakat bazı baronların Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdığını ve elini kolunu bağladığı söyledi. Gökçek'in CHP ve Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak söyledikleri bununla da sınırlı değildi.

'HİÇBİR ŞEY YAPAMAZ'
Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geçeceğini ve partiden içeriye adımını attığı anda genel başkan seçileceğini savunan Gökçek: 'Baronlar talimatı verdi. Mustafa Sarıgül, CHP'nin kapısından içeriye adımını attığı anda genel başkan seçilecek. Kılıçdaroğlu'nun elini kolunu bağladılar. Öyle bir yerden kıstırdılar ki. Hiçbir şey yapamaz ve yapamıyor. Bunun ne olduğunu ben söylemeyeceğim. Yakında herkes duyar' dedi.

"BAYKAL'A YAPTIKLARI GİBİ YAPARLAR"
Sarıgül'ün CHP'ye gelmesiyle çok fazla bir şeyin değişmeyeceğini belirten Gökçek: 'Biraz Rüzgar estirirler. Hepsi o kadar. Başka da bir şey olmaz. Bunu Bülent Ecevit döneminde de yaptılar. Önce şişirdiler ve sonrasını herkes biliyor. Baktılar gitmiyor Baykal'a yaptıkları gibi yapıp indirirler' diyerek sözlerini tamamladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.09.2013 13:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol