Barış Yarkadaş'dan Tayyar'a: Soytarı Sensin

Habertürk canlı yayınında AK Partili Şamil Tayyar ile CHP'li Barış Yarkadaş birbirine girdi. Hakaretler nedeniyle program sunucusu Hülya Hökenek iki kez reklama gitmek zorunda kaldı. Kaynak: CHP'li Barış Yarkadaş ve AKP'li Şamil Tayyar birbirine girdi!

19 Ekim 2019 Cumartesi 12:01

Habertürk TV'de Hülya Kökenek moderatörlüğünde Enine Boyuna programında AK Parti Eski Milletvekili Şamil Tayyar, CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş arasında sert tartışma yaşandı. Barış Yarkadaş'ın "Hükümet terör örgütüyle dolaylı da olsa masaya oturmuştur." sözleri, programdaki tansiyonu bir anda yükseltti.

Tayyar, Yarkadaş'a "Buraya hangi sıfatla çıkardınız bilmiyorum ama kimse Türkiye Cumhuriye devletiyle bu kadar aşağılayıcı bir üslupla konuşamaz. FETÖ ağzıyla, PKK ağzıyla konuşuyorsunuz. Operasyonu yaptığımız süreçte burada, soytarı mazlum sıfatıyla konuşamazsınız. Böyle ahlaksızlık olur mu ya. Soytarılık yapma. Ahlaksız. Sen Türkiye Cumhuriyeti devleti PKK'yla masaya oturduğu diyemezsin. Ben sana bunu dedirtmem. Ben bu stüdyoda bir PKK'lı ağzıyla konuşmaya tahammül edemem. Eğer öyle konuşacaksa kusura bakmayın ben bunu söker atarım" dedi.

Tayyar'ın tepkisi sonrası sinirlenen Yarkadaş ise "Edebini bozma. Sana bütün bu laflarını iade ediyorum. Böyle bir terbiyesizlik, üslup olmaz. Saygısızca sözlerinin 5 mislini iade ediyorum. Terbiyesizlik yapma. Ahlaksız da sensin soytarı da." ifadelerini kullandı.

İKİ KEZ REKLAMA GİDİLDİ

MedyaRadar'ın haberine göre program sunucusu Hülya Hökenek tartışma nedeniyle iki kez reklama gitmek zorunda kaldı. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.10.2019 12:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol