BAKANLIKTA 'ASLAN BACANAK' DÖNEMİ...

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında bürokrat değişimine uğrayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda iki kritik atama yapıldı.

03 Şubat 2014 Pazartesi 11:37
BAKANLIKTA 'ASLAN BACANAK' DÖNEMİ...

 Bakanlık bürokrasisinde değişime giden Çevre Bakanı İdris Güllüce en kritik iki koltuğa Sivaslı bacanaklar Kayapınar ve Satılmış’ı atadı.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında bürokrat değişimine uğrayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda iki kritik atama yapıldı. Genel Müdürlük koltuğuna oturan iki bürokratın bacanak olması, bakanlıkta “Aslan bacanaklar iş başında” esprilerinin yapılmasına neden oldu.

Sözcü gazetesinin haberine göre; Erdoğan Bayraktar’ın olaylı istifasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koltuğuna oturan İdris Güllüce, bakanlık bürokrasisinde değişime gitti. 17 Aralık operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman’ın yerine Yavuz Erdal Kayapınar atandı. Çevresel Etki Değerlendirme İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü görevine vekaleten devam eden Çağatay Dikmen’e de görevden el çektirildi. Yerine bakanlık müşaviri Mustafa Satılmış atandı. Satılmış, daha önce bu görevi yürütürken Baytaktar tarafından kızağa alınmıştı.

İki kritik göreve getirilen Mustafa Satılmış ve Yavuz Erdal Kayapınar aslen Sivaslı ve bacanaklar. Satılmış ve Kayapınar’ın arka arkaya atanmaları “Bakanlıkta bacanak dönemi başladı” yorumlarına neden oldu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.02.2014 11:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol