BAKAN'DAN İNTİKAM SÖZÜ...

İstanbul'daki şehitler için düzenlenen törende konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu terör örgütüne lanetler yağdırdı ve söz verdi.

11 Aralık 2016 Pazar 17:16
BAKAN'DAN İNTİKAM SÖZÜ...

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Emniyet Müdürü Vefa Karkurdu, Emniyet Amiri Kadir Yıldırım, polis memurları Adem Oğuz, İlker Uylaş ve Hasan Bilgin için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva, şehit yakınları ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN ÖNCEKLİKLİ İŞİ BUNLARDAN İNTİKAM ALMAK
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, Türkiye’de ve dünyada bu töreni gülerek izleyenler olduğunu belirterek, “Ellerini ovuşturuyorlar. Bizim ne söyleyeceğimizi, tavrımızı merak ediyorlar. Hala siyaset, hakimiyet peşindeler. Lafı dolandırmaya gerek yok. Vefa da, Kadir de, Adem de, İlker de Hasan da bütün şehitlerimiz bilsin. O insanlıktan çıkmış alçaklara şunu söylüyoruz. Yarından tezi yok Türkiye Cumhuriyeti güvenlik güçlerinin birinci öncelikli işi bunu yapanlardan intikam almaktır. Karada, havada denizde, nerede oluşa olsun, hangi güce sığınmışlarsa sığınsınlar Türk milleti kanı yerde bırakmayacaktır. Maliyeti ne olursa olsun bu hesap görülecektir. Bizim bu mücadelede gideceğimiz üst nokta bellidir. Bu şehitlerimizin arasına katılmak bizim için bir onur vesilesidir” dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol