Bahçeli'den Sinan Ateş Sözleri

Ülkücü lider Sinan Ateş cinayetine dair sessiz kalan, bir başsağlığı bile yayınlamayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında sessizliğini bozdu. Eleştirilere yanıt veren, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'a sert sözlerle çıkışan Bahçeli, "Sislerin dağılmasını' beklemiş.

10 Ocak 2023 Salı 11:27
Bahçeli'den Sinan Ateş Sözleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Sinan Ateş cinayetine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MHP lideri şunları söyledi:

"2023 seçimleri iftira ile iffet, irade ile ihanet arasında geçecektir. 2023 seçimleri üniter milli devlete sadakat besleyen Türkiye sevdalıları ile geleceklerini dağılmaya, çözülmeye, ufalanmaya bağlayan federasyoncular arasındaki bir seçime sahne olacaktır."

"SEÇİME KADAR HER TÜRLÜ PROVOKASYONUN SAHNELENMESİ MUHTEMELDİR"

"Karşımızda belirginleşen husumet cephesi kalabalık ve karanlıktır. Seçime kadar her türlü provokasyonun sahnelenmesi muhtemeldir, beklenmelidir."

"5. KOL FAALİYETİNİN AÇIKÇA FARKINDAYIZ"

"İğrenç oyunu görüyoruz. 5. kol faaliyetinin açıkça farkındayız. MHP ile Cumhur İttifakına kumandalı saldırı pozisyonuna geçmenin bedelini çok ağır ödeteceğiz."

"KİRLİ VE KRİMİNAL SİYASET İTTİFAKI YİNE ADAY ÇIKARAMAMIŞTIR"

"Kirli ve kriminal siyaset ittifakı yine aday çıkaramamış, yine aday belirleyememiştir. Yaklaşık 9,5 saat toplantı yapıp da cumhurbaşkanı adayını tespit edemeyen zillet partileri bir bakıma iflas bayrağını çekmişlerdir."

"OLAN BİTEN NE VARSA BİLİYOR, İZLİYOR VE SIKI ŞEKİLDE TAKİP EDİYORUZ"

"MHP, Türk milletinin son kalesi, son siperi, düşman karşısında atılacak son kurşunudur. MHP'yi akıllarınca meşgul ettiklerini zannedip, haklı ve tarihi mücadelesinde kuşkular uyandırmak isteyenler, işbirlikçi güruhtur. Olan biten ne varsa biliyor, izliyor, sıkı şekilde takip ediyoruz."

"SUÇTUR, CİNAYETTİR, KEPAZELİKTİR"

"Kılıçdaroğlu'na danışmanlık yapan bölücü şahsın, parti genel merkezinde verdiği röportaj sırasında oradaki Türk bayrağını kaldırtması yalnızca skandal değil suçtur, cinayettir, kepazeliktir, bağımsızlığımızın sembolü al bayrağa adice bir hakarettir. Bunlar bayraksızdır, bunlar milletsizdir, bunlar cibiliyetsizdir."

"MENFUR BİR CİNAYET"

"Menfur bir cinayetin içine tertemiz davamızı pürüpak dava arkadaşlarımızı çekmek için kudurmuş gibi faaliyete giren kansızlara eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil, mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz."

"TEK BİR ÜLKÜDAŞIMI EZDİRMEYECEĞİM"

"Münafıklığın her türlü yüzünü sahneye sürenler densizin devesi gibi çan çan ötenler unutmasınlar ki tek başıma da kalsam davayı çiğnetmeyeceğim. Tek bir ülküdaşımı ezdirmeyeceğim. Sonu ölüm de olsa surda gedik açtırmayacağız."

"BİR CİNAYET ÜZERİNDEN KURGU YAPANLARA HAYKIRIYORUM"

"Karın ağrısı çekenlere, bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara tekrar haykırıyorum ki adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Acaba yutar mıyız diye hesap yapanlara sesleniyorum: Deneyin de görün, anyayı Konyayı."

"ORTADA GÜPEGÜNDÜZ İŞLENMİŞ BİR CİNAYET VAR"

"30 Aralık 2022 cuma günü Ankara'nın Çukurambar semtinde hunhar bir suikast vuku buldu. Bu kanlı olay gerçekleştirilir gerçekleştirilmez sislerin dağılması, önünün arkasının dağılması amacıyla sabırla beklemeye koyulduk. Adli ve idari soruşturma sürecinin teferruatla ve titizlikle yapılması adına her gelişmeyi yakından takibe başladık. Zira ortada güpegündüz işlenmiş bir cinayet vardır. Dibi görünmeyen kuyudan su içmediğimiz, bilmediğimiz göle girmeyeceğimiz herkesin malumudur. Ancak kanlı saldırı gerçekleştirildikten hemen sonra MHP'ye organize ve örgütlü saldırı ivme alarak hız kazandı. Sürekli kamçılanıp körüklendi."

"BİZİ CİNAYETLE AYNI KAREDE GÖSTERMEK GİBİ VAHİM BİR GÜNAHA ORTAK OLDULAR"

"MHP ve Ülkü Ocakları ile en küçük bağı ve bağlantısı olması şöyle dursun, devamlı kundaklayıp, kurutmaya çalışan etki ajanları, içimizden devşirilmiş siyaset artıkları, HDP'den CHP'ye komünistten bölücüye, FETÖ'cüsünden PKK'sına kadar bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim bir günaha ortak oldular. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz, unutamaz, unutmayacağız."

"MARJİNAL BİR PARİTNİN ÜMİTSİZ VAKASI"

"Adına Zafer denilen yenilmiş ve casusların şebekesine dönmüş, marjinal bir partinin ümitsiz vakası, 'hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz' açıklamasıyla Cumhuriyet savcısının görev alanına giren bir açıklamada bulundu. Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak, şerefli Türk savcılarının ana görevi olduğunu burada hatırlatmak, gereğinin yapılmasını istemek hem çağrım hem görevimdir. Şimdi de parti binalarına 'yerli ve milli katil kim' afişi asacak kadar küçülüp yerin dibine geçtiler."

"MİLLETVEKİLİMİZ AHLAKSIZCA SUÇLANDI"

"Milletvekilimiz ahlaksızca suçlandı, Başkanlık divanı üyesi arkadaşlarım töhmet altında bırakıldı. Ülkü Ocakları hain bir kuşatmaya alındı. MHP'ye cinayetin ihale edilmesi amacıyla, hiddetli bir cephe açılıp ittifakla harekete geçildi."

KILIÇDAROĞLU'NA YANIT VERDİ

"Ne tuhaf ki ülkücüyü öteki gören, Mehmetçik kattilleriyle el birliği yapan Kılıçdaroğlu da mesajıyla suskunluğumuzun nedenini sorma gereği duydu. Suskunlumuz asaletimizdendir. Lakin bir lafa bakarız laf mı diye bir de söyleyene bakarız adam mı diye. Edebimiz el vermez, edepsizlik edemez. Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. Sayın Kılıçdaroğlu suskun değilim, sadece firavun taktiklerinizi, edepsiz imalarınızı, seviyesiz ithamlarınızı seyredip gerekli notlarımı aldım, alıyorum. Gençlerimizin mafyacılık oynadığını onları teslim etmem gerektiğini, gündemdeki meseleyi üç beş torbacıyla da geçiştirmeyeceğimi ileri sürdü. Neyi kastettiği ayan beyan ortaya çıkmış oldu. Bak Sayın Kılıçdaroğlu, senin sağında solunda konuşlanan teröristlerle ülkücü Türk gençliğini sakın ola karıştırma. Bu gaflete kapılma. Sen her şeyinle zaten teslim olmuşsun. Sen ihanete el sallamış bir kimliksizsin. Azılı katillerin dümen suyuna çoktan girişsin."

"KILIÇDAROĞLU YÜREĞİN VARSA BURAYA GEL"

"Bizim zamanı geldiğinde teslim edeceğimiz sadece Allah'a can borcudur. Kılıçdaroğlu yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel. Tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.01.2023 11:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol